Jump to content

acer111

Korisnik
 • Broj objava

  45
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Kako ispuniti ugovor o prodaji motornog vozila

  https://ibb.co/zGPd5HM https://ibb.co/vsqRW09
 2. Kako ispuniti ugovor o prodaji motornog vozila

  Ok meni u prometnoj pise sprinter c-146903, 312D ovo sprinter pisem u tip vozila a ovu sifru c-146903, 312d pod model?
 3. Dobar dan Prodajem svoje rabljeno vozilo. Kupio sam u knjižari ugivore (3 primjerka) i sad krenio sam ispunjavati ali ne znam neke stvari ispuniti. https://ibb.co/x18JgNj https://ibb.co/Fgz6tKn A to su: Vrsta vozila Oblik karoserije Tip vozila Osnovna namjena Vrsta motora Ja te podatke ne mogu pronaci u prometnoj. 🙄
 4. Što sa kaparom ako rok protekne?

  Ma mi smo na dva obicna papira sastavili taj predugovor o prodaji gdje stoje moji podaci kao prodavatelja i njegovi kao kupca,te koja je cijena za to i to vozilo. Koji je iznos kapare te do kada se mora isplatiti ostatak.
 5. Dobar dan. Prodajem jedno starije vozilo. Cijena je simbolična. 14.000 kn. 23.8. kupac je ostavio kaparu od 3.000 kn. Rok za isplatu je 23.9. Istek roka se približava a kupac se ne javlja svo vrijeme tako da se sad već počinjem brinuti. Molim vas što mi je za činiti sa kaparom koju je dao ako taj rok istekne a on se ne pojavi? Hvala
 6. Dobro vece Radim kao zastitar na vrlo opasnom, osamljenom i mracnom objektu. Oruzje nemam. Zanima me smijem li ja sebi nabavitu nekakva sredstva za samoodbranu poput: noža, suzavca, teleskopske palice a da pritom ne krsim nikakav zakon? Hvala
 7. Prodaja vozila strancu

  Dobro veče. Prodajem neregistrirano i odjavljeno vozilo. Javio mi se strani drzavljanin iz Slovenije koji bi htio kupiti. Saznao sam proceduru. Kupoprodajni ugovor. Dovesto vozilo do stanice za tehnicki sa probnim tablicama. Radi se izvanredni tehnicki i onda mu oni izdaju izvozne tablice. Medjutim on mi se danas javio sa nekakvom cudnom pricom koja mi se cini sumnjivom. On bi kao to vozilo kupio od mene ali da mu ja dam odobrenje da upravlja vozilom te da se obavezno prijavi na moju kucnu adresu. Kao skup je uvoz starijeg vozila u Sloveniju pa bi on da vozi na hrvatskim tablicama. Molim vas o cemu se tu radi? Ne volim prevare!
 8. Ja sam sve dokaze podnio u tom prigovoru. Po meni ja više nemam što dodati niti reći. Je li mi pametnije uzeti odvjetnika za tu parnicu? Koliko parnica mogu očekivati?
 9. Dobar dan Prije par mjeseci pokrenio sam na ovom forumu temu: U međuvremenu sam dobio od suda da platim trošak od 400 kn za podnošenje prigovora. Jučer sam dobio rješenje kojim se izvan snage stavlja ovrha te ukidaju provedene radnje te da će se postupak nastaviti kao prigovor protiv platnog naloga. Molim vas o čemu se sad tu radi? Molim pojašnjenje ove pravne situacije. Hvala
 10. PK kartica- uzdržavani član

  Hvala na informaciji. Lijep pozdrav
 11. Dobar dan Nezaposlena sam osoba. Zbog zaposlenja poslodavac mi traži da dobesem svoju PK karticu iz porezne uprave. Ja sam uzdržavanj član na pk kartici svoje supruge. Ako izvadim danas svoju pk karticu hoće li me porezna uprava automatski skinuti sa pk kartice moje supruge?
 12. PK kartica i nezaposlenost

  Hvala vam.
 13. Dobar dan Nezaposlena sam osoba. Nasao sam posao i poslodavac trazi da donesem poreznu karticu. Gdje je mogu izvaditi i kako? U radnom odnosu sam bio prije oko dvije godine.
 14. Danas bio u HEP-u. Njihovi pravnici su uporni u svojoj tvrdnji. Nemate kao nista od tog prigovora najbolje bi bilo da vi to nama platite oli da kontaktirate novog vlasnika da on dodje da prizna dug i prepise struju na sebe. Kao samo ce te imati jos i sudske troskove... Definitivno danas podnosim prigovor!
 15. Borbena7 što da kažem. Puno ste mi pomogli i puno vam hvala! Ovo naše dopisivanje će isto tako možda nekom drugom biti od pomoći. Ovaj forum je jako kvalitetan i uvijek kad sam trebao neki odgovor i neko rješenje uvijek mi je bio od pomoći. Sve pohvale za vas i ostale moderatore i administratore. Svaka vam čast. Lijep pozdrav i još jednom hvala vam!
×