Jump to content

Gatsby

Korisnik
 • Broj objava

  21
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ovrha

  Oprostite ako je ovo pitanje vec bilo,ali molio bi odgovor. Zanima me može li se istovremeno uzimat 1/4 primanja za ovrhu po svim racunima građana i 1/4 primanja koju poslodavac podjeli na 3/4 koje idu na zaštičeni račun 1/4 koja ide na blokirani račun? Jel to bi bilo 2 puta po 1/4. Primam mirovinu
 2. Prebivalište/boravište

  Možete mi još samo odgovorit na pitanje-ukoliko odem izvan RH obitelj u posjetu,što bi trajalo duže od godinu dana,znači morao bi odjavit prebivalište-kako bi u tom slučaju primao mirovinu? banke ne posluju bet O.I.
 3. Prebivalište/boravište

  Znaci sad za koji dan če mi stari stanodavac odjavit prebivalište,a sadašnji prijavit boravište-koje nakon 1-2 god. mogu ptetvorit u prebivalište—-to može tako? Dal mi u tom slučaju vrijede svi dokumenti? moram li mijenjati osobnu?
 4. Prebivalište/boravište

  Možete mi odgovorit na pitanje jel moguće odmah prijavit boravište,a prebivalište nakon godinu dana?(da mogu u banku,da se zna gdje sam ... ).
 5. Ovrha-molim savjet i pojasnjenje

  Znaci prva ovrha mi može pljenit novčana primanja,dok mi druga istovremeno može pljenit pokretnine? oprostite na duplom postu
 6. Ovrha-molim savjet i pojasnjenje

  Kako kad ovrha nije od iste banke a ni za isti dug?
 7. Ovrha-molim savjet i pojasnjenje

  A znaci ako odabere drugi predmet ovrhe netreba čekati na red naplate iza prve ovrhe?
 8. Ovrha-molim savjet i pojasnjenje

  Poštovani možete mi odgovorit na sljedeće pitanje-ako imam jednu ovrhu koja se naplaćuje 1/4primanja(mirovina),a sad očekujem i ovrhu banke,jel moguće da mi se istovremeno naplačuju dvije ovrhe,ili da banka sjedne na nešto drugo. ili mora čekati da se riješi prva ovrha?
 9. Ne plačam kredit

  Ok-hvala
 10. Ne plačam kredit

  A šta ako mi je boraviste prijavljeno na adresi di sam iznajmio stan? ako ne zivim na adresi prebivalista?
 11. Ne plačam kredit

  Ne,nemam jamca,niti nista sl. hvala na odg.
 12. Ne plačam kredit

  A šta znači izjava,suglasnost o zapljeni za sve sudionike u kreditnom poslu?
 13. Ne plačam kredit

  Da,i potpisana je suglasnost o zapljeni za sve sudionike ... Sve šta imam je ta mirovina,nemam ništa drugo. a moze li banka plijeniti stvari u kuči u lojoj imam prijavljeno prebivalište(to je kuča mojih rođaka,makar duže vrijeme ne živim tam).? boravim na sasvim drugoj adresi,gdje sam iznajmio sobu.
 14. Ovrha-molim savjet i pojasnjenje

  Ja imam utvrđen invaliditet i primao sam osobnu invalidninu,koju nisam na vrijeme odjavio
 15. Nemogu platit ratu kredita(ostalo oko 205.000 kn),jel vec imam jednu aktivnu ovrhu.primam obiteljsku mirovinu(oko 4000 kn).nemam nista na sebi.nemam jamce,instrument osiguranja je zaduznica... zanima me oče li banka da se naplati stat u redosljed da se naplacuje 1/4 mirovine,nakon prve ovrhe ili? Jel moguče da banka pljeni stvari koje su na mojoj adresi prebivalista(kuca od rođaka).
×