Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Vesna976

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Naknadno pronađena imovina

  Hvala!
 2. Naknadno pronađena imovina

  Otac je preminuo prije 4g. i bila je ostavinska rasprava. Ja i brat smo se odrekli svega u korist matere. E sad se ispostavilo da je pok. otac naslijedio od svog oca u nekakvoj stambenoj kuci 1,75m2 prostora. Mi to nismo naveli u ostavinskoj raspravi jer nismo ni znali za to. Gospođa koja je većinski vlasnik te kuće (više od 80%) bi od mene i brata odkupila taj naš udio i mi smo se složili sa tim. Sad me zanima šta mi trebamo učinit pošto to nije navedeno u ostavinskoj, taj udio je još uvijek na pokojnom ocu. Moramo li mi taj udio prebacivat najprije na sebe ili se može bez toga obavit prodaja kod javnog bilježnika?
×