Jump to content

uhljeb

Korisnik
  • Broj objava

    55
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nadam se da nece ni to biti. Vama jos jednom hvala na pomoci.
  2. Evo ljudi, 10ak min je trajalo. Rekli su da se vidi da sam dobar decko i dobio sam uvjetnu 6mj na godinj dana. Rekao sam da nisam uzeo taj iznos, ali sam ga na kraju ajmk rec priznao jer zelim da se to rjesi sto prije i da mi se neds natezat.. sto se tice sudskih troskova to mi nisu nidta spominjali, nadam se da necu morati placati...
  3. Nadam se, pozlatile vam se rijeci. Isto tako se nadam da to nece toliko dugo trajati... hvala vam od srca jos jednom. Ako ima jos nesto na sto da pripazim ili nekakav savijet, slobodno napisite.
  4. Možda ako priznam samo pola, pa budu išli u daljnju istragu?
  5. U redu. Drzat cu se svoje price pa sta bude. Nadam se da ce to sve zavrsit na tom jednom rocistu.
  6. U redu, hvala jos jednom. Jos jedno pitanje i necu vas vise daviti. Hoce biti glupo s moje strane ako kazem da sam ustedio, eventualno posudio svih 2800€ u slucaju da me osude na taj iznos. Ili jednostavno da imam taj novac, ne vjerujem da ce me pitat od kud mi. Cisto da im dam do znanja da mogu odmah taj isti dan poslati oštećenoj. Hvala.
  7. Shvacam, ali muci me to sto cu priznati samo ono sto je zapravo bilo, a to je da sam uzeo 1400€ pa da me nece daviti i tjerati na neki nacin i/ili s pomocu trikova da priznam svih 2800€ Ili da me zastrašuju sa kaznama. Na koji način da tražim uvjetnu kaznu?
  8. Hvala vam G-man jos jednom. Malo me strah što se više taj sud bliži, sam, bez odvjetnika. Nadam se da necu morati plaćati nikakve troskove. Da li imate jos kakav savijet sto da kazem da sto povoljnije prođem? Ne znam kako da se nagodim sa DO.. Vjerovatno ce me izresetati aa svacim...
  9. U redu ljudeki. Hvala vam jos jednom. Jel mi mozete reci i ako recimo bude uvjetna kazna, da li cu se ja moci normalno zaposlit, hoce to poslodavac moci vidjet? Hvala vam puno!
  10. Shvacam, da. Onda mi je najbolje da ni ne uzimam odvjetnika, jer koliko sam skuzio samo pricaju bajke da izmuzu novac. Svakako necu priznat svih 2800€ a 1400€ ce joj biti uplaćeno prije ročišta, pa se nadam da ce sve biti dobro. Iako predpostavljam da cu biti okrivljen za 2800€.
  11. Ispricavam se, necu vise. Ne znam s kime da razgovaram, izgubljen sam. 😔
  12. Hvala na odgovoru. Radi se o novcu i nicemu drugom. Ja sam mislio priznati svih 2800 i platiti joj prije rocista, no ne znam sta da napravim. A opet s druge strane ako ne priznam nesto sto nisam napravio, sako cu se navlacit po sudu. Nisam uzeo odvjetnika cak ni od drzave. A i nisam bas u financijskoj situaciji. Sto mislite koliku kaznu bih mogao dobiti? Nikad nisam imao posla sa policijom i sudovima. To kazneno djelo sam pocinio sa 20 godina.
  13. Pozdrav, opet ja. Naime pocinio sam produljeno djelo teske krađe na sezoni dok sam radio koristeci se kljucevima od soba. Bila je jedna zena koja me je maltretirala pa sam to izkoristio da joj se osvetim, nazalost, i time ju otuđio za oko 1400€. Ona mene tereti za 2800€. Mene sada zanima posto imam raspravu za 3 tjedna u Puli i sudi mi se kao punoljetnom maloljetniku i mene zanima da li da priznam nesto sto nisam ucinio i da joj uplatim sav taj novac prije rocista ili da se natežem na sudu moja riječ protiv njene. Sto da radim, Hvala vam!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija