Jump to content

Maja0808

Korisnik
 • Broj objava

  13
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Trazenje promjene skrbnika

  Dakako da bi
 2. Trazenje promjene skrbnika

  CZSS znaci slucaj salje na sud?
 3. Trazenje promjene skrbnika

  Starije dijete je uskoro punoljetno i samo dolazi ocu
 4. Trazenje promjene skrbnika

  U sporazumnoj rastavi dvoje djece dobilo kao skrbnika majku. Nakon par godina od rastave otac djeteta zeli mladje dijete uzeti kod sebe zbog ucestalog psihickog i fizickog maltletiranja sa strane majke prema djeci. Koji je postupak?
 5. Izračun zateznih kamata na alimentaciju

  Pozz Kolika bi bila kamata na neplacanje 5 godina alimentacije u iznosu od 1000mjesecno? Da se tako izrazim-glavnica je ravno 60000kn.
 6. Sastavljanje ugovora o DU

  Ja se zahvaljujem. Potrudit cu se danas iza 2 sata to ispisati. Smijem li bar nekome od vas osobno poslati to sve sto ispisem da bacite oko..da smanjim mogucnost da me vrate sa suda ?
 7. Sastavljanje ugovora o DU

  Bila sam prije sat dva..5-6tisuca traze jer su kao tri jako vrijedne nekretnine (nisam znala da iznos ovisi o vrijednosti nekretnine). Pokusat cu sama popunit ovaj prethodni ugovor o uzdrzavanju sa pojedinostima te tri nekretnine pa cu dat na uvid samo odvjetniku da mi kaze da li je ispravno i ici na sud to ovjerit (onih 500kuna)
 8. Sastavljanje ugovora o DU

  Puno vam hvala. Oprostite na zamaranju..ali da li to znaci da se ugovor moze potpisati i ovjeriti samo u biljeznika, tj bez odvjetnika? Pitam jer sam dobila iznos za odvj.od 3000kuna, a odcj.mi je rekao da biljeznik jos naplacuje 2500kuna? Jako bi bila zahvalna na odgovoru
 9. Sastavljanje ugovora o DU

  Da li onda umjesto ovog teksta u ugovoru :"Članak 4. Poreze i takse u vezi s nekretninama iz čl. 1. ovoga Ugovora snosi po sporazumu stranaka davatelj uzdržavanja" Treba ici nesto tipa : "primjenom čl. 13. st. 7. Zakona o porezu na promet nekretnine ne plaćate porez" sto je prethodni (zeljac) napisao?
 10. Sastavljanje ugovora o DU

  Zahvaljujem na odgovoru. Danas cemo to odmah rijesit. Jos jedno pitanje. Da li to moze otac sam napisat i tipa ovjerit kod biljeznika..ili mora odvjetnik? Pitam radi iznosa koji ce se placati?
 11. Sastavljanje ugovora o DU

  Pozdrav! Otac za zivota zeli ostaviti dio nekretnina meni (ceri), kojima cu ja raspolagati tek nakon njegove smrti. Postoji i moja sestra sa kojom nece zasada raditi ugovor. Molim za info o vrsti ugovora bez duznosti placanja poreza i da taj ugovor nitko nemoze pobit-ni moja sestra. Do sada sam najmanji iznos od odvjetnika dobila na 7000kuna (ukljucen odvjetnik i biljeznik) Unaprijed hvala
×