Jump to content

Fojka

Korisnik
 • Broj objava

  22
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Student sam, nezaposlena osoba. Postoji li mogucnost da me sud oslobodi sudskih troskova?
 2. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Pozdrav, evo opet mene! G-man, molim da mi vi date odgovor na sljedeca pitanja, jer sukladno odgovorima na prethodna pitanja, u vase znanje se najvise “ufam”. Naime, kao sto sam vec napisala, braniti cu se priznanjem. Ukoliko dodje do uvjetne osude sa podmirenjem stete zrtvi, u kojem roku se steta treba podmiriti? Odmah po trenutku kada osuda postane pravomocna ili mogu u odredjenom roku? Cjelokupna steta je mozda oko 1500 kn, pa da li cu striktno trebati taj iznos podmiriti zrtvi, ili mozda cak vise? Takodjer, da li cu trebati podmiriti kakve sudske troskove, dodatne troskove i sl.? Svaki savjet mi je dobrodosao, hvala unaprijed,
 3. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Odlucila sam sve priznati jer to je jedini ispravan nacin. Nikad prije nisam bila kaznjavana. Nadam se da ce sve proci dobro.
 4. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Pismeno od drzavnog odvjetnista. Znam da je “nezgodno” bilo sto vas vise pitati, ali smatrate li po nekoj vasoj pretpostavci i po prethodno napisanomu, o cemu bi se prije moglo raditi? Hvala puno.
 5. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Nema mi nicega na E-gradjaninu, nikakav predmet ni sl! Ne znam sada sto ocekivati
 6. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Znate li mozda mogu li na e-gradjanin vidjeti radi li se o nalogu? Nisam u Hrvatskoj jos mjesec dana, a pojesti ce me misleci o tome je li kazneni nalog ili pak moram na sud...
 7. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Po vasemu misljenju, moze li doci do nacela oportuniteta? Sto se tice kazne, smatrate li da bi prije mogla biti uvjetna kazna s obzirom da sam nekaznjavana? Hvala
 8. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Pozdrav, naime prije par dana mi je stiglo na kucnu adresu poziv od DORH-a vezano za moj slucaj, naravno radi se o pozivu na sud. S obzirom da sam ja u inozemstvu, mama nije mogla potpisati umjesto mene, pa ce poslati poziv ponovno u za par mjeseci kad se vratim da ja osobno potpisem. Zanima me koliko max bih mogla platiti sudske troskove? Ne znam kako to ide, nije bas da cu obilaziti sudove jer se radi o “glupom” slucaju gdje cu sad odmah prvi put priznati sve sucu... Molim vas savjet kao i sto da radim, kako da se ponasam u sudnici i sl... Uzas me strah!! Hvala!!
 9. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Hvala vam puno, mnogo ste mi pomogli
 10. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Oprostite, znam da sam dosadna, ali ocajna sam jer se prvi put susrecem s ovim... Radi svog unutarnjeg mira, vase misljenje je da do rada za opce dobro nece doci? Nakon ovoga, odjavljujem se s foruma! Hvala :)))
 11. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Hvala vam puno Vi smatrate da je to “presmijesna” stvar i iznos za ici pod sud? Narocito ako sve priznam i vratim novac? Nadam se da nece do toga doci!
 12. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Postovani, imam jos jedno pitanje! Postoji li mogucnost da dobijem kao kaznu nekakav dobrotvorni rad ili to u mom slucaju nije opcija? Hvala
 13. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  I jos zadnje pitanje! Po vasemu misljenju, kako najbolje mogu proci i najgore? Hvala!
 14. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Smatrate li da ce se optuznica protiv mene dignuti?
 15. Zlouporaba kreditne (American) kartice

  Kada uvjetna istekne, i prodje par godina, nemam nikakav dosje ni sl.? Takodjer, inspektori su rekli mojoj sestri da cim se vratim iz inozemstva, odem u postaju, i ako sve priznam, da nece nikakvih problema biti! Ne znam kako biste VI ovo prokomentirali? Koliko ce dugo trajati ovaj postupak? Koji je vas savjet meni? Da li se njima isplati dizati tuzbu protiv mene? Nisam se nikad susretala s nicim slicnim. Takodjer, citala sam ove dane da u slucaju gubitka kartice, banka klijentu nadoknadjuje stetu, odnosno “ukradeni” iznos. Naravno, bez obzira, ja cu dug podmiriti. Strah me da policajci ne dolaze doma traziti mene, jer zivim s roditeljima. Strah me da mi doma ne salju neke papire i sl. Strah me da se ne digne velika buka oko ovoga!! Strah me svega jednostavno. Zanima me da li ce ovo ostati tajna policije? Naime, znam par policajaca/inspektora u gradu, pa me strah da ne budu pricali okolo? Oprostite ako sam vas “masakrirala” s pitanjima, ali prvi put se nalazim u ovakvoj situaciji. Hvala vam, pomogli ste mi mnogo!
×