Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

zbunjen22

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Nekretnina pod više ovrha

  Zahvaljujem na odgovoru, brzini i informacijama. Lijep pozdrav.
 2. Nekretnina pod više ovrha

  Treba li sudu dostaviti nekakav dokaz o mogućnosti podmirenja obaveza uz zahtjev - jer u protivnom, nebi li se tako bi se moglo odgoditi provođenje ovrhe na štetu ovrhovoditelja a bez razloga?
 3. Nekretnina pod više ovrha

  U slučaju mogućnosti podmirenja ovrhovoditelja u cijelosti, dali se može podmiriti ovrha i onda obrisati ili je i to volja ovrhovoditelja dali će prihvatiti isplatu ovrhe ili čekati na dražbu?
 4. Nekretnina pod više ovrha

  Sumnjam, ali postoji šansa, ako se ide na dražbu onda je to to.
 5. Poštovanje, U sljedećoj sam situaciji: Imam nekretninu nad kojom postoji više ovrha. Mislio sam predmetnu prodati na način da uzmem nekakva pisma namjere ili izjave od svih ovrhovoditelja, i da će eventualni kupac prilikom kupnje predmetne nekretnine isplatiti svima moj dug u cijelosti, a meni ono što ostane (kao prilikom kupnje nekretnine s više vlasnika). Ovrhovoditelji ne žele takvu kombinaciju, nego zahtjevaju isplatu - što je s moje strane nemoguće prije prodaje (krediti, posudbe, ...). Postoji li nekakva kombinacija koja mi je promakla da se ovo riješi, osim da se ide na dražbu i onda predmetna nekretnina proda za pretpostavljam dosta umanjenu cijenu od koje je pitanje da li će se sve riješiti, a gotovo sigurno da meni neće ništa ostati? Puno hvala unaprijed.
×