Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

spectar

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O spectar

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

36 pregleda profila
 1. Dugovanje nakon smrti

  Hvala vam!! Sada mi je sve puno jasnije!!
 2. Dugovanje nakon smrti

  Hvala vam!!
 3. Dugovanje nakon smrti

  Znaci li to da se mogu onda poslije njegove smrti odreci dugova drzavi kao sto sam se odrekla svoje imovine nakon smrti roditelja?koja su moja prava nakon njegove smrti to me zanima!! Mogu li biti terecena ikako nakon njegove smrti?
 4. Dugovanje nakon smrti

  Znaci da ako ja nemam na svoje ime nista jer sam se odrekla apsolutno svega nakon smrti roditelja sto i u rjesenju o ostavini pise nemoram se brinuti da cu morati vracati dug drzavi? Ocito je socijalna samo pokusala da me zastrasi!! Hvala na odgovoru!! Ovo mi je puno pomoglo!
 5. Dugovanje nakon smrti

  poštovani imam brata koji je u rehabilitacijskom domu dom mu plača država preko centra za socijalnu skrb,njegova socijalna radnica mi je rekla da ja kao njegova sestra nakon njegove smrti sve to moram vratiti drzavi odnosno moja djeca ako ja nevratim,ja sam se nakon smrti roditelja odrekla sve imovine u njegovu korist.ona kaze da to nema veze da ja to jednog dana moram sve vratiti,istina ili ne? hvala! molim za brzi odgovor
×