Jump to content

Matrix

Moderator
 • Broj objava

  12105
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  163

Matrix je zadnji put osvojio dan rujan 26

Matrix objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Matrix

 • Rang
  Moderator

Osobni podaci

 • Web stranica
  www.legalis.hr

Nedavni posjetitelji profila

9549 pregleda profila
 1. Na način kako vam je već napisano
 2. Po pitanju bračne stečevine može zahtijevati svoj dio koji je stekla za vrijeme trajanja bračne zajednice, no ne i iz imovine koju je ostavitelj( njen bivši suprug) stekao nakon toga.
 3. Do 30.09.2020, znači i 30-i.
 4. Koliko je prošlo od bakine smrti, jel vođen ostavinski postupak iza njene smrti i jeste li vi bili sudionikom u postupku.
 5. 1/2-ina od dijela koji bi mu pripadao na temelju zakonskog nasljeđivanja Pravo supruge iz prvog braka na nasljeđivanje je prestalo razvodom braka. Glede nasljeđivanja imaju ista prava Mislite na dio imovine koju je prva supruga stekla u bračnoj zajednici sa ostaviteljem,.... jel živa ta žena?
 6. Moguće, na što upućuju odredbe čl. 1.Zakona o vlasništvu i dr. stvarnim pravima i čl. 16, čl. 17 st.1.,čl.18 st. 2 i 4.Zakona o obveznim odnosima U ugovoru je dijete navedeno kao kupac, a roditelj kao zakonski zastupnik će poduzimati sve pravne radnje u ime djeteta.
 7. Glede citiranog vrijede odredbe čl. 143 i 144.Zakona o nasljeđivanju
 8. Nema drugog načina, izuzev sporazuma kojeg u konkretnom slučaju sasvim izvjesno da nema.
 9. Nema tu nikakve podjele, kao što su vam već napisali, vaša imovina, vaše pravo da od nje činite što vas volja.
 10. Mišljenja sam da ako je već postojala porezna obveza da je ona nastala sa danom kad je zaključen ugovor kao temelj stjecanja prava vlasništva, a ne po isplati.
 11. Matrix

  Darovanje nekretnine

  Ugovor je dvostrani pravni posao u kojem obe strane imaju ugovorne obveze, pa ako se vaša majka obvezala na uzdržavanje, na što se glede citiranog obvezala primateljica uzdržavanja?
 12. Za pravni promet nekretninom je nužno da konkretni dio dobije svoj identitet.
 13. Matrix

  Opunomoćenik

  Da li se radi o parničnom postupku proizišlom iz ostavinskog postupka ili je baš ostavinska rasprava. Primjenom odredaba čl. 89/a st. 3.ZPP,može.
×
×
 • Napravi novi...