Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Ki-mo

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Godišnji odmor - porodiljni - rodiljni

  Jednostavno ne plaćaju jer sam bila na roditeljskom dopustu i nisam zapravo bila ni dan na poslu, ni ja ne razumijem, samo mi je tako rečeno pa sam se htjela raspitati da li ta praksa uistinu postoji prije nego reagiram na tu njihovu izjavu
 2. Poštovani, trnutno sam na roditeljskom dopustu i to do kraja 11. mjeseca ove godine. Dopust sam koristila 3 godine ( treće dijete), a prije toga sam nekoliko mjeseci bila na bolovanju. Poslodavac mi kaže da imam pravo koristiti g.o. za 2017. i za 2018. god., ali mi niti jedan niti drugi neće biti plaćen! Mene zanima da li je to moguće da si na godišnjem koji ti nije plaćen i na koliko godišnjeg zapravo imam pravo.

  Hvala

 3. Godišnji odmor - porodiljni - rodiljni

  Poštovani, na porodiljnom sam već 3 godine, krajem 11. mjeseca se vraćam na posao, rekli su mi da mogu koristiti g.o. za 2017. i za 2018. ali da mi to neće biti plaćeno pa me zanima da li je to moguće da budeš na godišnjem a da ti nije plaćen! Hvala unaprijed na odgovoru.
×