Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Agramusrcu

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Razvod od borderline osobe

  Molim ako bi netko mogao odgovoriti na moje zadnje pitanje oko nužnog smještaja. Puno hvala.
 2. Razvod od borderline osobe

  Stan nije bračna stečevina pošto mi je prepisan od strane pokojnog oca prije sklapanja braka. Pitam ovo iz jer sam naučuo da pri završetku postupka u nekim slučajevima je jedna strana dužna osigurati drugoj nužni smještaj kroz neki period. Naime kad se sve ovo završi imam namjeru ženu odjaviti s moje adrese. Zato pitam.
 3. Razvod od borderline osobe

  Kakva je procedura sa nužnim smještajem nakon pravomoćnosti odluke/presude? S obzirom da je stan moje vlasništvo.
 4. Razvod od borderline osobe

  Hvala na iscrpnom odgovoru i trudu. Svako dobro želim!
 5. Razvod od borderline osobe

  Poštovani, Molim za savjet oko postupka razvoda braka. Naime, u braku sam s osobom za koju se naknadno uspostavilo da ima granični poremećaj ličnosti i jednom rječju život mi se postupno pretvorio u živi pakao. Do te mjere da mi postaje mučno vratiti se s posla u vlastiti dom. Moram zbog 4,5 godišnjeg anđela koji me treba do kraja života i kojeg bezuvjetno obožavam. Da ne zađem u patetiku.. Živimo u mojem stanu i imamo sina maloljetnika za kojeg želim pridobiti skrbništvo. Oboje smo u radnom odnosu u kojem ja imam stalan posao i primanja neprekinutog radnog staža u struci cca 15 godina, a žena tek od nedavno radi nakon pauze od cca 6 godina u kojima je naše domaćinstvo živilo isključivo od moje plaće. Za početak koji su moji slijedeći koraci, rizici i šanse? Barem za podijeljeno skrbništvo. Ne zbog financija ili izbjegavanja bilo čega, nego imam svu odgovornost i ljubav oblikovati sina u zdravu i normalnu osobu pa bi želio barem 50% biti njegov pošto je i on 50% moga bića. Roditelji me razumiju... Molim Vas za cijenjeni, iskreni i stručni savjet. Zabrinuti otac.
×