Jump to content

kuhane_patate

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Imamo li gdje primjer žalbe da u pitpunosti prigovaram na nalog.
  2. 0.6 mi još nije došlo ništa, nisam potpisao i nisu mi uročili u ruke, kad dode žalit ću se. Za ovo imam rok od 8 dana da se žalim. Misliš da će potrajati 3 mjeseca dok dođe? 10.5. punim 24.
  3. Prijatelju vjeruj mi nemožeš ovo izmisliti, toliko bezobraznih komentara kao “što ću ja sad sa ovim? Hoću li isparati sad papir?” “Jesi li lijepo rekao da se odbijas testirati? Što bi ti mjenjato to samo tako?” Znaci cijela prica, neizgledam a i nisam bas pametan za ovo izmisliti. Donjet cu bibliju u sudnicu i staviti desnu ruku na nju ako treba.
  4. Punim 24 u 5 mjesecu, jeli moguće odugovlačiti odluku suda da mi se digne prag na 12 bodova? Jer sa 9 bodova gubim vozačku i pravo polaganja na 2 godine, kao maloljetni vozač.
  5. Pozdrav, Osumljičen sam za omogućavanje i prodaju droge. Dva frenda nakon sto su vidili poruke ocinkali su me sve. Bio sam 30 dana u istražnom. Dobio sam godinu dana zatvora u zamjenu za dobrotvorni rad. (720) Eto, zbog 6 grama trave svašta se može dogoditi.
  6. Znači ovako Imam kaznenu evidenciju o omogućavanju prometa i prodaji droge iz 2019. godine. Nedavno, u 11 mjesecu sam napuhao 0.7 (0.6). I sad sam “odbio” test na drogu. Policija me zaustavila u prometu i uzela mi osobnu, upisom u evidenciju vidili su da imam kazneno djelo i pita li su me dali sam konzumirao ikakve droge ili alkohol. Na što sam ja odgovorio da nisam. Pitali su me jesam li se voljan testirati rekao sam da jesam. Onda su mi rekli da test na drogu “vidi” zadnjih mjesec dana u nazad, pitali me kad sam zadnji put konzumirao, na što sam ja rekao pušio sam travu ima dva tjedna, krenuli su sa uvjeravanjem da mi je bolje odbiti, jer kazna bude veća i ja sam se dvoumio tu 10 minuta i odlucio odbiti. Nakon što su zaustavili moga prijatelja odvjetnika, pitao sam ga dali je bolje odbiti ili uzeti, rekao je da uzmem test, na što sam ja odmah otišao i rekao da sam se voljan testirati, na što su mi oni rekli da su već upisali sve podatke i da je kasno sada. Rekli su mi da se žalim. Upisali su mi da sam konzumirao marihuanu, da sam odbio test na krv i urin i da sam odbio ispitivanje. Pa evo ti nemoj biti ljut na našu policiju, kad prihvatis uvjeravaju te da odbijes, kad odbijes nedaju ti da prihvatis. Sad ja neznam dali ja da sudu napišem kako sam vama napisao da sam na njihovo uvjeravanje i manipulaciju odbio test koji sam prvobitno prihvatio, i onda da sam nakraju htio prihvatiti a nisu mi dali. Ili da platim trećinu kazne i mirna Bosna. Još jedno pitanje. Sad sam maloljetni vozač(23), punim 24 u 5 mjesecu. Napuhao sam .6 i odbio test, koliko je to negativnih bodova. Hvala na odgovorima i lp.
  7. Pozvali su mi prijatelja na ispitivanje. Sa kojim sam imao poruke neke. Jeli mu mog nešto preoručiti ili ga upozorit na nešto.
  8. Jeli mogu ja doći tamo na saslušanje i reći im da ne želim odgovarati na nikakva pitanja i otići doma? I ja mislim da nije ovo ništa ozbiljno. Imaju neke dječije poruke, ja msm da sam ja sitna riba i da se neće peglati oko mene. A ako mi daju odvjetnika ja mislim da tek tada to mogu shvatiti ozbiljno. U svakom slučaju prekršajnu prijavu sam platio.
  9. Neznam, koje opcije imam? Našli su mi poruke gdje pričam sa dva bliska prijatelja u vezi marihuane i kako me pitaju da im riješim i takve slične stvari. To je što ja znam. Ima još par poruka sa drugim ljudima sigurno. Mogu odbiti iskazivati i to neće biti upotrebljeno protiv mene?
  10. Našli su mi neke poruke o tome. Neke se mogu shvatiti dvosmisleno a neke su direktne. Hoću li se ja početi spremati na obranu?
  11. Ja se nadam da će to biti tako. Ali uostalom neshvaćam zašto bi mi oduzeli mobitel i 1600 kn koji su ustvari moji. Još uvijek me nisu zvali na drugo ispitivanje i nisu mi dali nikakve informacije o slučaju.
  12. Ja vam se javim kada dobijem nove informacije u vezi mog slučaja, za još pokoji savjet. Ako imate još nekakve informacije koje bih trebao znati slobodno napišite. U svakom slučaju hvala vam velika.
  13. I šta bi ja sad mogao napraviti, osim čekati poziv na sud.
  14. Nabavili su nalog i bila su dva svjedoka, njih je bilo petero, ženska mi je pročitala prava i pitala me jeli želiš odvjetnika. Ali me zanimaju informacije za taj mobitel. Jeli postoji rok koliko dugo mi mogu držati mobitel i jeli mogu ja uzeti one novce (1600), ako imam dokaz i svjedoke da nisu ilegalno zarađeni .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija