Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

kuhane_patate

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Pozvali su mi prijatelja na ispitivanje. Sa kojim sam imao poruke neke. Jeli mu mog nešto preoručiti ili ga upozorit na nešto.
 2. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Koliko me mogu zadržati?
 3. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Jeli mogu ja doći tamo na saslušanje i reći im da ne želim odgovarati na nikakva pitanja i otići doma? I ja mislim da nije ovo ništa ozbiljno. Imaju neke dječije poruke, ja msm da sam ja sitna riba i da se neće peglati oko mene. A ako mi daju odvjetnika ja mislim da tek tada to mogu shvatiti ozbiljno. U svakom slučaju prekršajnu prijavu sam platio.
 4. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Neznam, koje opcije imam? Našli su mi poruke gdje pričam sa dva bliska prijatelja u vezi marihuane i kako me pitaju da im riješim i takve slične stvari. To je što ja znam. Ima još par poruka sa drugim ljudima sigurno.
 5. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Našli su mi neke poruke o tome. Neke se mogu shvatiti dvosmisleno a neke su direktne. Hoću li se ja početi spremati na obranu?
 6. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Ja se nadam da će to biti tako. Ali uostalom neshvaćam zašto bi mi oduzeli mobitel i 1600 kn koji su ustvari moji. Još uvijek me nisu zvali na drugo ispitivanje i nisu mi dali nikakve informacije o slučaju.
 7. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Ja vam se javim kada dobijem nove informacije u vezi mog slučaja, za još pokoji savjet. Ako imate još nekakve informacije koje bih trebao znati slobodno napišite. U svakom slučaju hvala vam velika.
 8. Uhvatili su me sa Marihuanom

  I šta bi ja sad mogao napraviti, osim čekati poziv na sud.
 9. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Nabavili su nalog i bila su dva svjedoka, njih je bilo petero, ženska mi je pročitala prava i pitala me jeli želiš odvjetnika. Ali me zanimaju informacije za taj mobitel. Jeli postoji rok koliko dugo mi mogu držati mobitel i jeli mogu ja uzeti one novce (1600), ako imam dokaz i svjedoke da nisu ilegalno zarađeni .
 10. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Jeli ima još kakvih informacija na koje bi me mogli upozoriti?
 11. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Jeli ja moram reći odakle mi marihuana? i kako da ja njih uvjerim da nisam diler nego korisnik jer svi dokazi vode tome da sam diler. A i uzeli su mi i mobitel a imam svakakve poruke na njemu kad me prijatelji pitaju da im nabavim. Jeli mogu to koristiti protiv mene. Hvala već sam pregledao forum prije nego li sam otvorio ovu temu, ali nema ništa slučno kao ovaj slučaj.
 12. Uhvatili su me sa Marihuanom

  dobio sam prekršajni nalog kazne 5 tisuća kuna, gdje piše da su mi zapljenili 3 pvc vrećice, kažnjavan po članku 54, stavka 3.
 13. Uhvatili su me sa Marihuanom

  Uhvatili su me sa marihuanom, 2 pvc vrećice u svakoj po 2 grama, oduzeli su mi mobitel i privremeno su mi ga oduzeli, našli su mi 1600 kuna i privremeno su mi ih oduzeli. Kasnije su mi našli dok su mi pretresali kuću, tj. dobrovoljno sam im dao još jedan pvc paketić gdje je bilo 2 grama trave. Ovo mi je prvi put da sam kažnjavan i imam 19 godina. Još idem u srednju školu. Jeli mi možete reći koje posljedice me mogu čekati i kako da prođem što bolje mogu. Sumljaju da preprodajem drogu. Ako vas zanima još informacija slobodno pitajte. Neznam što bih očekivao molim bez zafrkancije.
×