Jump to content

Nitorem

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    Nitorem je reagirao na gala385 u Odjava učitelja na zamjeni tijekom ljetnih mjeseci   
    Preko ljeta ne radi nitko osim budala poput tajnika i računovođe za 500 kuna manju plaću od učitelja, obzirom da svi učitelji idu oko 8.7. na godišnji i do tad su obavljene podjele svjedodžbi i dopunska nastava.... Vas će najvjerojatnije ponovno uzeti na 60 dana pa raspisati natječaj u listopadu.
    Ako Vas nešto buni, pravilo je da zamjena ne smije raditi ukoliko osoba koju mijenja koristi godišnji, I TO PREKO PRAZNIKA kako MZO ne bi plaćalo osobu na godišnjem i zamjenu, dakle 2 osobe.
    Inače, osobno u ugovor stavljam odredbu "i traje do povratka xxx na rad"....ovo što je Vaš tajnik stavio je neobično, pogotovo jer ste razrednik koliko sam shvatio i nema potrebe ako osoba koju mijenjate ne koristi godišnji, odnosno istu plaća HZZO, a ne MZO.
    Nema nikakve zapreke da budete u radnom odnosu preko ljeta ako je osoba koju mijenjate na rodiljnom/roditeljskom opustu, međutim, tako Vam je sročen ugovor....
     
     
  2. Hvala
    Nitorem je reagirao na gala385 u Odjava učitelja na zamjeni tijekom ljetnih mjeseci   
    Ministarstvo ne financira zamjene osoba koje koriste porodiljni ukoliko iste s 1.7. koriste godišnji odmor. Dakle zamjena ne može preko ljeta biti u radnom odnosu ako osoba koju zamjenjuje ode na godišnji....ravnatelj je u pravu. Ako Vam tako stoji u ugovoru koji ste POTPISALI, nemate apsolutno nikakve pravne osnove.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija