Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

simesmojver

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. HITNO-Prigovor na obavezni prekršajni nalog

  Što mislite je li korisnije onda priznati krivnju i kajanjei ili se prizvati da nisam kriv nego da drugi vozač, iako je bio na glavnoj ulici, kada je vidio da sam ušao u raskrižje nepropisno, nije reagirao pravilno te da se prometna mogla izbjeći. Pretpostavljam već da je bolje priznati krivnju, ali pitam reda radi.
 2. HITNO-Prigovor na obavezni prekršajni nalog

  Evo prigovor je tu, osljetljivi podatci su prikriveni. PRIGOVOR – kopija.docx
 3. Pozdrav, prije 17 dana sam skrivio prometnu nesreću. Iako sam stao na STOP malo sam nespretno ušao, nisam vidio vozilo lijevo i eto dogodila se prometna. Vozač drugog auta me je na vrijeme vidio ali nije kočio na vrijeme kasnije je lošim manevrom došao ispred mene i iako je bila u trenutku prazna ceste niti me je obišao niti je zakočio. Mlad sam vozač, vozačku imam 4 mjeseca. Nikad kažnjavan uvijek vozio po pravilima. Sada mi prijeti 5000kn kazne i 2 mjeseca zabrane upravljanja kategorijom B. Zabrana mi i ne igra toliku ulogu, ali kazna, pošto upisujem faks, nezaposlen, radim samo sezonske poslove odnosno uskoro studentske kako bi financirao studij, mi smeta jer nemam trenutno 5000kn za platiti je. Sad trebam napisati dobar prigovor u kojem priznajem krivnju ali se zbog olakotnih okolnosti želim riješiti kazne. Tko mi je voljan pomoći mogu mu poslati primjer koji sam napisao. Danas mi je uručen nalog tako da imam još 8 dana do roka. Hvala
×