Jump to content

drot13

Moderator
 • Broj objava

  10612
 • registrirao se

 • Osvojio dana

  147

drot13 je zadnji put osvojio dan svibanj 8

drot13 objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

O drot13

 • Status
  Moderator

Nedavni posjetitelji profila

19036 pregleda profila
 1. Imaš pravo plaćanja 2/3, to je zakonsko pravo, ne mora se posebno isticati.
 2. Capricorn, nećemo ti opet odgovarati na jedno te isto pitanje.
 3. Opet, da, ako imaš novaca možeš otići u salon i kupiti auto, ali u ovršnom postupku ti ga mogu i oduzeti.
 4. Neće ništa, nego će čuvati i pratiti hoćeš li još krasti, a pojačano će i paziti na tebe kad ćeš ići u njihove dućane.
 5. Svaka služba treba nalog za ulazak, osim u iznimnim slučajevima kad nalog nije potreban (tada nastupa policija, sukladno svojim ovlastima), tako da ih nisi dužan pustiti ako ne želiš. Međutim, u dobrom dijelu slučajeva, pogotovo osjetljivih obiteljskih, se ne isplati komplicirati, nego pusti ljude da odrade svoj posao i to je to, jer je to najčešće najbezbolniji način da se ta situacija riješi.
 6. Možeš ga kupiti i posjedovati, ali prilikom ovrhe možeš i ostati bez njega.
 7. Ako ti nije određena neka posebna mjera, a za ovo kazneno djelo neće biti, normalno putuješ bez ikakvih problema.
 8. Nema mjere zabrane polaganja, a ukidanje vjerojatno ide radi skupljenih bodova. Imaš oravo pokrenuti upravni spor, ali moraš imati neki temelj, ovako je sve čisto...
 9. Imaš na ovom linku o prigovorima, a nosiš/šalješ ga u policijsku postaju koja ti je izdala nalog, a oni će to proslijediti na nadležni sud. Greške u nalogu se mogu ispraviti, nisu razlog za odbacivanje prijave.
 10. Tvoj poslodavac neće biti obaviješten i ovo nema nikakvog utjecaja na posao trgovca.
 11. Može proći i više vremena.
 12. Bez obzira na razlog, stoji da si parkirao u jednoj zoni, a platio drugu. Eventualni sud u nekom postupku bi gledao samo to. P.S.: I molim te da prestaneš s uhljebima, shvatili smo tvoj stav, a ovo je pravni forum i gledamo pravnu stranu problema.
 13. Samo si kompliciraš, proći ćeš puno gore nego što bi trebao... Policajac će potvrditi što je prijavio i to je to, neće tu biti puno diskusije (moći ćeš ga ispitati), a za ometanje rasprave možeš biti i dodatno novčano kažnjen. Što se tiče javnosti, inače možeš dovesti nekoga, ali pitanje je kakva su covid ograničenja, tj. hoće li moći biti unutra.
×
×
 • Napravi novi...