Jump to content

drot13

Moderator
 • Broj objava

  11018
 • registrirao se

 • Osvojio dana

  156

drot13 je zadnji put osvojio dan listopad 23

drot13 objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

O drot13

 • Status
  Moderator

Nedavni posjetitelji profila

20266 pregleda profila
 1. Odeš u policijsku postaju i prijaviš ga za prijevaru, nemaš što čekati...
 2. Nemoguće je reći napamet zašto te zovu, a i usmeni poziv je isto važeći kao i pismeni. Međutim, trebali su ti svejedno reći razlog...
 3. U optužnom prijedlogu mogu napisati što god žele, nema to nikakvu težinu na sudu.
 4. Nakon presude imaju još 3 godine za naplatu, a idu prvo ovrhom na račune. Sada je vrlo mala vjerojatnost za dobiti rad.
 5. Zastara je 4 godine, a teško ju je dočekati. Možeš probati...
 6. drot13

  Putovnica

  Nije potrebno, slobodno ju dalje koristiš (8. odgovor).
 7. Možeš otići na policiju i prijaviti, oni će utvrditi o kome se radi i ustupiti ti podatke da ga sam tužiš (to je razlika u onoj granici od 1000 kuna). Prijavi ga Njuškalu da ga skinu, a ako vas je prevario više, onda ga policija može i sama tužiti.
 8. Mhrsan, ovo je pravni forum, a ovo što tebe muči (ugovor, građanin, čovjek...) nema ali baš nikakve veze s pravom ni u kojem obliku, pa te molim da takve rasprave ostaviš za neko drugo mjesto.
 9. Ne, njima podliježu svi na teritoriju države, brodu koji plovi i zrakoplovu u leti i sl., nema potpisivanja nikakvog ugovora.
 10. Nemaš što sada napraviti, branit ćeš se ako te optuži.
 11. Ako mislite da će biti problema s drugim nasljednicima, preventivno fotografirajte što ste dali da imate snimku stanja, tj. da je jasno da se radilo o otpadu.
 12. U principu se u ovakvim situacijama ne komunicira usmeno, nego pismeno (poštom preporučeno ili mailom). Tako imate dokaz pitanja i odgovora, da bi se izbjegla tumačenja i nejasnoće.
 13. Da, greškom su upisali krivu vrijednost. Plaćanjem se priznaje prekršaj, ali u ovom slučaju se radi o tehničkoj grešci, trebali bi ju ispraviti i napraviti povrat. Možeš otići u postaju koja te sankcionirala i pitati ako ti je usput, a možeš poslati i mail (dužni su ti odgovoriti u roku od 30 dana na potpisani mail).
×
×
 • Napravi novi...