Jump to content

drot13

Moderator
 • Broj objava

  9991
 • registrirao se

 • Osvojio dana

  135

drot13 je zadnji put osvojio dan rujan 21

drot13 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O drot13

 • Rang
  Moderator

Nedavni posjetitelji profila

17016 pregleda profila
 1. Ako će išta biti, doći će ti pismeni zahtjev da platiš štetu, a ako bi u krajnjem slučaju došlo do nekog postupka, kažeš/nosiš sve što misliš da bi moglo pomoći.
 2. To je to i vrijedi sve što ti je sivko napisao.
 3. Ili gledaš krivi zakon ili si nama napisao krivi... Radi li se o čl. čl. 163. Kaznenog zakona ili...?
 4. Pogledaj taj članak u Kaznenom zakonu, a što se tiče razgovora, znaš li zašto baš tebe zovu?
 5. Bilo je po medijima da su ljudi dobivali u sličnim slučajevima (zato su i počeli brisati ta mjesta), ali kako ćeš ti proći s konkretnim svojim postupkom, nemoguće je reći...
 6. Za posao ti treba uvjerenje, tako da si miran.
 7. Samo će tražiti plaćanje štete, a vjerojatno te neće privatno tužiti, nego će dalje pratiti svoje evidencije ako opet ukradeš i probiješ granicu od 1000 kn, pa će sve to priajviti odjednom radi postupka po službenoj dužnosti. Plaćanje štete ne briše taj događaj, svejedno se zbraja.
 8. Kod registracije si se upoznao s pravilima i prihvatio ih.
 9. Policajci ne svjedoče o psihičkom stanju, nego o onome što su vidjeli, tako da govore opisno o neposredno uočenom. Moguće je i da je žrtva bila u šoku (što zna biti) i funkcionirala normalno, ali se kasnije slomila, tako da bi i oni i liječnik bili potpuno u pravu. O kojim dokazima se radilo?
 10. Snimanje nije zabranjeno, ali objavljivanje snimke je zabranjeno.
 11. Za javni red i mir su kazne ionako simbolične (tipa par stotina kuna), tako da te to uopće ne treba zamarati. Moraš se odazvati svjedočiti, samo ne znam kako ide s odbijanjem svjedočenja (naletjet će netko pravno potkovaniji), ali s obzirom na minimalne kazne, odeš, kažeš svoje i zaboraviš na sve.
 12. Radi li se o javnoj površini ili privatnoj (zatvorenom dvorištu i sl.)?
 13. Ili ćeš svejedno poslati podatke, pa se žaliti, ili ćeš ignorirati i riskirati kaznu za nedavanje podataka (mada i tu imaš na što prigovarati jer ta rega nije tvoja, možda ti je netko podmetnuo za brisač sa svog auta, ali nemoguće je znati kako će konkretni sudac kojem to dođe na stol to gledati). Nemoguće je reći jesu li samo pisali ili fotkali, tj. hoće li moći naknadno uočiti i ispraviti grešku.
×
×
 • Napravi novi...