Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Herceg91

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Ljudi moji dal je nekom od vas trazeno da prilozite prijavu rodjenja iz arhiva maticne knjige za oca?? Dal je moguce da tamo ima upisana nacionalnost a u rodnom listu iz tog vremena nema uopste rubrike nacionalnost covjek je rodjen sredinom 50 tih godina u Bosni..
 2. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Dal neko zna dal ce uskoro biti usvojen novi dugo najavljivani zakon o Hrvatskom drzavljanstvu? Dokle se doslo sa tim?
 3. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Uf komplikacija, nazalost ne posjedujem ni osobnu BiH koja je istekla davno a ni putovnicu BiH moram vidjeti dal moze bez toga da se u ambasadi BiH u Beogradu izvadi rodni..mozda sa srpskom osobnom il sa starijim rodnim BiH..hvala na info
 4. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Imam i jedno pitanje vezano za rodni list posto zivim u Srbiji i za drzavljanstvo Hrvatske predajem u veleposlanstvu u Srbiji a ujedno sam dvojni drzavljanin i BiH i tamo sam rodjen dal treba da predam i rodni list iz BiH il samo ovdasnji rodni list Srbije gdje zivim i imam adresu boravka i prebivaliste..?
 5. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  U ocevim iskaznicama i dokumentima vojnoj,radnoj knjizici,indexu,svjedozbama rodnom listu uopce nema rubrike nacionalnost,narodnost..ocito da na teritoriji Sr BiH nije praktikovana nac.deklaracija u tom periodu a covjek je 1956 godiste..tako da mogu samo za sebe da prilozim ovo..
 6. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Pozdrav, zivim u Beogradu rodjen sam u BIH 1990 godine i tamo zivio do 17-te godine otac mi je hrvat majka srpkinja, planiram da predam za drzavljanstvo po clanu 16.pripadnost hr narodu, od dokumenata imam rjesenje o upisu u poseban biracki spisak hr nac.manjine iz 2014 godine,potvrdu sa biroa rada od prije godinu ipo da sam se izjasnio kao hrvat i rodni list Srbije u kom pise da sam hrvatske nacionalnosti,takodje uz to imam i potvrdu o clanstvu i funkciji u jednoj hrvatskoj udruzi..interesuje me kakve su mi sanse za stjecanje drzavljanstva sa tim dokumentima???
×