Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Todorpr

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. uglavno nacionalnost se gleda po tati . Sta je on to si I Ti . Inace svako moze da se izjadni Sta hoce I kako se oseva. Trebas videti Dali je Majka upisana u knjizi rodhenih u hrvatskoj ako je onda izbadi izvod I domovnicu od majke ako nema onda treba prvo ona izvaditi domovnicu ona treba da uzme domovnicu od njenih roditelja da spremi dokumente uz sve dokumente Sta trazi mup Ili konzulat neka uradi iziavu da je hrbatica I da prihva hrvatsku za materni zemju pa onad Ti istinoostupak
 2. ja se izvinjavam mozda Sam pogresno razumeo .
 3. moj otac je rodjen u hrvatskoj I ima domovnicu .moji pretci Su se doselili u hrvatsko za vreme turaka.bar tako znam .
 4. ni u jednom dokumentu ne stoji nacionalnos koje imam .jedino od izvod rodjeni pise drzava RM I SFRJ. Imam irformaciju svi Koji su rodjeni pre 1991 dok je postojala Sfrj moze da se upise u knjizi rodjenih u Hrvatskoj.ipak idem do kraja .najgori nacin je da se otkazem od MK drzavjanstvo
 5. nema. U izvod rodkenih pise makedonija.
 6. Pozdrav .Ja Sam iz Makedonije 1979 godiste. Zelem izvadi Hrvatsko drzavjanstvo na osnovi mog oca.sve dokumente sto imam nema nacionalnost samo drzava RM I SFRJ ili Samo makedonija.spremio Sam izjavu gde izjavatam da SE osecam Hrvat. .Rodbine od starne oca svi zivee u Hrvatskoj.U upitnik za utvrdjenje Hrvatsko drzavjanstvo stoji pitanje prebivalista u periodu 1947-48 sta je SA Tom godinm?Od dokumente imam domovnicu I izvod kljiga rodjenih I umrenica od oca .A od mojih dokumenti imam izvod rodjenh iz 1979g novi izvod rodjenih ,izvod vensanih ,Drzavjanstvo ,zivotopis , iz suda da nisam osudjivan I izjavu da SE osecam Hrvat , popunio Sam zahtev za utvrdjenje I stecanje hrvatskog drzavjanstva. Takodje razmisljam da to predam u Zagreb a ne u konzulat jer jedan prijatelj ceka vise is 5 godina.inace Sam srbin .
×