Jump to content

sivko

Korisnik
 • Broj objava

  10671
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  161

sivko je zadnji put osvojio dan listopad 23

sivko objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

11 pratitelja

O sivko

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

14063 pregleda profila
 1. Nakon davanja podataka pitanje će bit "osjećate se krivom ili ne".Odgovor je da ili ne a poslije ide "viđenje" događaja. Može se tražit da saslušanje izvrši po mjestu boravka (prijavljenog). Pomoći će slike mjesta događaja i tih parkiranih vozila. Napiše se prigovaram u cijelosti na PN broj 511-...i tražim saslušanje kod suda.
 2. sivko

  Žalba

  Pa nije li to BiH?
 3. Ako si sam plaćaš možeš raditi za koga hoćeš bez pitanja/odobrenja. Ako si kod nekog prijavljen onda ti on mora plaćati doprinose.
 4. Kad dođe od policije prekršajni nalog napisat će se prigovor i u njemu tražit saslušanje kod suca kojemu će se objasniti situacija.Negiranje prekršaja vodi tome da se kazna ne može smanjivati. Ako se putuje u Irsku radi posla treba obavezno tamošnju adresu prijavit policiji da ne bi došlo do komplikacija tokom vođenja postupka (ne mogu dostaviti pozive i drugo).
 5. Po onome što je na trenutno na snazi kada se da zahtjev za mirovinom.
 6. To vrijedi trenutno a što nosi budućnost nitko ne zna.
 7. Može i ugovor sa datumom prije prekršaja a više se ne mora ovjeravati kod bilježnika.To su trebali odmah napravit.A sad će bit drži nedaj.
 8. Sad bi susjed trebao dat izjavu kod bilježnika da je vozilo ipak njegovo vlasništvo i da ga je uzeo iz svoga dvorišta.I to treba napravit dok je vrijeme za prigovor pa uz njega dodat izjavu.
 9. Dobro si dobio i to je to,nemaš više što tražit od drugih sudova.Slabo si pročitao uvjerenje jer piše da se ne vodi postupak "u Republici Hrvatskoj".Inače preko e građani samo taj sud je nadležan za izdavanje.
 10. MUP će dat svoje tumačenje "nije evidentiran pa nije ni bio" i tu je kraj priče.
 11. Sve ponesi odmah i odmah i tražiš smanjenje i na rate.
 12. Točno,a uz sve ćeš tražit i otplatu kazne na rate.
 13. Mora bit poslovno uvjetovani otkaz za prava na burzi+otpremnina.
×
×
 • Napravi novi...