Jump to content

sivko

Korisnik
 • Broj objava

  10961
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  177

sivko je zadnji put osvojio dan siječanj 10

sivko objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O sivko

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

14797 pregleda profila
 1. https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/brak-izvanbracna-zajednica-zivotno-partnerstvo/sklapanje-braka/1536
 2. Možeš polagat.
 3. Možeš ga kupit i registrirati u RH.
 4. Prekršajni nalog će bit napisan na 500 kn.
 5. Za sam pokušaj ulaska preko Slovenije nema kazne nego će te samo vratit i upisati novo "F".Ni Mađari ti nisu stavili nikakvu zabranu. Zabranu bi dobio da su te pronašli na izlazu iz schengena.
 6. Dobio si prvo obavijest da javiš tko je vozio ili odmah prekršajni nalog? Ako je odmah došao nalog bez obavijesti a nisi zaustavljen me znaju tko je vozio pa nema ni kazne tj.žališ se da te nitko nije zaustavio ni utvrdio da si ti počinio prekršaj.Tražiš od suca suočenje je s policajcem.
 7. Ako nema prekršaja ni kazne (a nema) za sjedenje pijan u autu onda ti ni ne bi dali puhati ni napravili zapisnik da nisu mislili ni pisat da si vozio.
 8. Bit će napisano da si se kretao xx ulicom i zaustavljen i kontroliran na toj benzinskoj/motelu u xx sati i da je upotrebom alkometra utvrđena koncentracija od xx promila jer drugo ne može bit napisano niti na sudu mogu reći drugo osim napisanog. A jadni sudac mora saslušati "tvoju obranu" kakva god bila. Može te spasit samo to da ih sudac pozove na saslušanje a oni se nikad ne pojave.
 9. 5000 za drogu i 5000 za alkohol (to su početne koje sud može smanjit) Za ovo drugo ćeš bit "čist" dok ne potvrde optužnicu i nakon što presuda bude pravomoćna.
 10. Napisao sam kaznena prijava a ne kazna zatvora. Prvo će ići na prisilnu naplatu pa ako ne uspiju onda će mijenjat za rad. A za auto nećeš u zatvor.
 11. sivko

  Kazna zatvora

  Ionako nećeš odmah u zatvor jer imaju još koju godinu vremena da te tamo i strpaju.
 12. Kaznena prijava za krađu auta ne dolazi tako brzo kao "čestitka" od prometnih prekršaja.Osim nje dobit ćeš i čestitke za posjedovanje trave i vožnju pod utjecajem alkohola.
×
×
 • Napravi novi...