Jump to content

toni25

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Plaćena ovrha

  Bio sam u FINI, oni ne mogu ništa napravit, jer sud mora povući ovrhu. Bio na sudu zavedena im je moja uplata kazne, ali je nisu povukli, niti mi gospođa nije znala odgovoriti zašto nije povučena. Btw prije par dana dobijem račun od Fine u iznosu od 150 kn za naknadu provedbe ovrhe po toj kazni. U napomeni stoji da račun nije potrebno platiti jer će se isti naplatiti preko mog bankovnog računa. Kome moram priložiti dokaz o uplati ili pisati da je iznos kazne plaćen.
 2. Plaćena ovrha

  platio sam cijeli iznos kazne, ali ne u roku od 15 dana (zato sam spomenuo kamate). A dobro, tek je mjesec i pol dana prošlo, pa vjerujem da teta u računovodstvu suda nije stigla javiti da je uplaćena kazna.
 3. Plaćena ovrha

  Pozdrav, imam pitanje, pa ako netko zna bio bi mu jako zahvalan. Naime u srpnju ove godine dobio sam prekršajnu kaznu, koju nisam platio u roku 15 dana jer nisam bio u hr. Sad ta ista kazna je došla prije cca 20 dana na prisilnu naplatu preko FINE, ali je kazna plaćena u međuvremenu (zatezne kamate nisam platio, budem i to), međutim vidim preko e-građani da ta naplata stoji i dalje u FINI. Sad moje je pitanje, trebam li javiti sudu da je kazna plaćena ili oni na temelju uplate vide da je plaćeno pa se prave blesavi da jave FINI da povuče naplatu ili ... Unaprijed hvala
×