Jump to content

GoogleGuy

Korisnik
 • Broj objava

  112
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O GoogleGuy

 • Rang
  Iskusan

Osobni podaci

 • Web stranica
  http://nemam
 1. Otpremnina - isplata

  Ima li teoretske sanse i mogucnosti da se otpremnina isplati u PREDZADNJOJ placi? Ne pitajte zasto
 2. Dobra vecer, da li se u izracun TRAJANJA mjeseci naknade za nezaposlene ubraja rad kod vise poslodavaca, ako nije bilo prekida izmedju radnih mjesta u tim tvrtkama...? Financije sad nisu sporne, nego duljina trajanja da li se gleda duljina radnog staza samo kod posljednjeg poslodavca, ili sve skupa do sad (bez prekida). Pretrazio sam forum, cini mi se da do sada nije bilo bas takvo pitanje. Hvala!
 3. Molim pomoc tj. savjet ako je netko "u tematici". Ocu je odobrena stacionarna rehabilitacija u 08/2018, termin prijema je 06/2019 (lista cekanja). Kako se blizi termin prijema u toplice, potrebno je ponovno otici kod lijecnika obiteljske medicine te HZZO da ponovno ovjere odobrenje jer toplice ne primaju tako stara odobrenja (iz 08/2018)... dakle u principu ono isto odobrenje se "produzuje", ono nije ranije konzumirano i pravo nije iskoristeno. I danas sok - u HZZO ne zele dati produzenje odobrenja jer pacijent nije bio na kontroli od 08/2018 (zadnji nalaz) do danas i nema nikakav noviji nalaz od doktora. Covjek 6 put operiran lezi kuci i ceka toplice, sanse za poboljsanjem su naravno nikakve sto je i laiku jasno kad procita otpusna pisma. Pitanje je - da li doktori/kontrolori koji rade u HZZO to MORAJU raditi ili se IŽIVLJAVAJU na bolesnicima?
 4. Kazneni bod(ovi) ???

  Mozes li pogledati i prokometnirati ovo p.s. ja sam dobio Obavijest o počinjenom prekršaju + uplatnicu na pola iznosa...
 5. Danas mi je napisana kazna sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, čl 53 st 5 (vozio 27 km/h vise od dozvoljenog u naselju)... kriv, sve 5... 500 kn u roku 3 dana (to je pola kazne) Sto je s kaznenim bodom? Policajac ga nije spominjao, u Zakonu ga ne vidim, ali ovdje ga vidim: https://gov.hr/moja-uprava/promet-i-vozila/sigurnost-na-cesti/ogranicenje-brzine-na-cestama/312 Da li bod uopce postoji za taj prekrsaj, i da li za evidenciju boda utjece placanje pola kazne u roku?
 6. Dentalno pomagalo - djelomicna proteza

  Jos nemam povratnu informaciju... malo se iskomplicirano s medicinske (stomatoloske) strane. No, svakako javim ovdje kasnije... da "raja" sazna
 7. Prijava kod 2 poslodavca

  Ok, bitno da smo se razumjeli o cemu se radi... thx na misljenju i vremenu
 8. Prijava kod 2 poslodavca

  Kuzim sto govorite... i to u teoriji ima smisla. No, u praksi, ne znam ni ja tocno kako, se s ove 2 prijave tome "doskoci" i osoba ima pravo na naknadu kao da je u tom duzem radnom odnosu (prije ove 2 prijave po 1 dan) dobila otkaz.
 9. Dakle, i da ga hotel prijavi, covjek je svejedno u prekrsaju sto je bio u RH vise od 90 dana u komadu?
 10. Pozdrav, stranac (Amerikanac) boravi u RH već par mjeseci na jednoj adresi (tamo je prijavljen putem obrasca 8A u MUP-u). Boravak na toj adresi mu istječe 31.03.2019. Na koji način može ostati u Hrvatskoj nešto duže od tog? Napominjem da mijenja grad i planira ovdje ostati još 20-ak dana. Pošto za Amerikance ne treba viza, što čovjeka sprječava da ostane još tih 20 dana u hotelu (bez da se javlja u MUP...)? Hvala,
 11. Bok svima, molim ako netko zna - ima li pacijent pravo na putni nalog ako uslugu obavlja u drugom gradu (dalje od 100 km)... ali obavljaju ju kod operatera u bolnici gdje je operiran? Npr. ORL odjel postoji i u Dubrovniku, ali netko je operiran u Zadru... samo primjer. Hvala!
×