Jump to content

Orthodox 1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Orthodox 1 objavio

  1. Radi se o obrt za prodaju ribe(ribarnica), vlasnica jednostavno ne želi da proda ribu kupcu koji joj se ne svidi, jednostavno odbije kupca i kaže u lice NEĆU TI PRODATI, iako je riba izložena i u prodaji je, ne želi da usluži mušteriju i još uz pogrdne riječi i vređanje odbije da proda ribu. Kome se obratiti i kako joj stati na kraj, da li je dozvoljeno snimiti telefonom kako odbija prodati ribu, i isto tako snimiti dok vrijeđa i blati konkurenciju i isti taj snimak upotrijebiti za tužbu na sudu?Čak ima i veliki natpis da ribu koja se kupi živa, čisti i reže besplatno, a to ne sprovodi već odbija da ju očisti i izreže uz psovke i upućuje kupce da ako ne žele kupiti da idu u drugu ribarnicu da tamo kupe kod njih i opet proziva konkurentsku ribarnicu uz klevetanje,vrijeđanje
  2. U kom periodu se raspisuje europski uhidbeni nalog ako se osoba ne odazove na izdržavanje kazne zatvora od 1 godine?
  3. Pozdrav, ako se otvori obrt u nemačkoj i tamo se obavlja poslovanje, da li može hrvatska da pravi problem jer je osoba u blokadi u hrvatskoj!?
  4. Može li osoba sa završenom osnovnom školom otvoriti ribarnicu(47. 11, 47.23, 47.81, 47.99), mora li imati stručnu spremu ili osposobljenost za prodavača, da li je možda sa jdoo to jednostavnije izvesti nego sa obrtom, ili je nemoguće bez uvjeta stručne spreme?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija