Jump to content

luc28

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je luc28 objavio

  1. Hvala ma odgovorima ekipa. Jos jedno pitanjce samo, predlazu da mi se zabrani prilazak stadionu i pise da se moram prije svake utakmice prijaviti u postaju i obavezno predati putnu ispravu. Sta to znaci? Da ne mogu putovati van drzave? Uz to moj posao je cesto na tom stadionu na dan utakmice. Morat cu se zaliti da mi ugrozava egzistenciju zar ne?
  2. Ajme. Isplati li se tu uopce pojavljivat? Kolike su sanse da se umanji ovih 5000 kn?
  3. Hvala ti. E i piše da je sud zakazan za 20 dana. Trebam li se ja tamo bas pojaviti ili im je zalba dosta? Problem je da je sud 4 sata odakle ja zivim.
  4. Pozdrav, prije mjesec dana sam došao na utakmicu, policija me evidentirala u alkoliziranom stanju. Uz to sam nepromišljeno probao i pobjeći. Kazna je 5000 kn za kršenje zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima + 750 kn za remećenje javnog reda i mira. Nisam nikad bio u situaciji da se moram suočavati sa našim pravnim sistemom ali znam da ne bih htio plaćati punu kaznu pa me zanima koji mi je sljedeći korak? Žalba uz priznanje, kajanje i tvrdnju da mi je ovo prvi prekršaj mi se čini kao najbolja solucija. Uz to jedno glupo pitanje, žalbu šaljem poštom ili je moguće i elektroničkim putem nekako? Treba li žalbu ovjeriti službeno? Ne kužim se baš ispričavam se.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija