Jump to content

Nadica Živković

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Nadica Živković objavio

  1. prije 1 sat, Borbena7 je napisao:

    Bitno je vidjeti, da li je poslovni broj ovršne isprave koji je naveden u pravomoćnom rješenju Općinskog suda koji Vas je oslobodio obveze u jednostavnom postupku stečaja potrošača, identičan broju ovršne isprave koju je sada ovrhovoditelj dostavio HZMO-e na provedbu. Ukoliko je tako, onda ovo pravomoćno rješenje Općinskog suda koji Vas je oslobodio obveze u jednostavnom postupku stečaja potrošača uz dopis dostavite HZMO-e.

    Pomogli ste mi.Hvala Vam!

  2. prije 2 minuta, Borbena7 je napisao:

    Hoćete reći da su ovršnu ispravu za koju ste oslobođeni obveze sada dostavili HZMO-e na izravnu naplatu? Ako je tako, kada je je HZMO-e počeo postupati?

    Oprostite na površnim mojim rečenicama.Previše sam uzrujana.-Unutar 2g. a nakon riješenja nije bilo nikakvog duga niti naplate.Sad je B2 uzeo dio mirovine preko mirovinskog.( dužna sam isti iznos kao i prije 4g.Imam malu mirovinu i dug se nemože otplatiti jer ću kroz par godina opet biti isto dužna)Zvala sam i poslala svoje izjave i na mirovinsko i B2.Pokušavam doznati što se B2 sjetio nakon 2g.

  3. Fina se povukla nakon sudskog rij./prosinac 2019) Uzeli su mi dio mirovine preko mirovinskog nakon skoro 2 g.Zar njima sudsko rij. ništa ne znači?!

    prije 9 minuta, Borbena7 je napisao:

    Prvo trebate saznati kada je točno pokrenut ovaj postupak prisilne naplate, te da li se radi o ovrsi na novčanim sredstvima preko FINA-e ili ovrsi na mirovini preko HZMO-o?

    Preko mirovine.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija