Jump to content

Borbena7

Moderator
  • Broj objava

    22792
  • registrirao se

  • Osvojio dana

    391

Borbena7 je na 23. travnja zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što Borbena7 objavi!

Nedavni posjetitelji profila

29670 pregleda profila

Postignuća

  1. Ako ništa ne odgovore, onda je otkazni rok mjesec dana.
  2. To znači da ste 22.4. uručili otkaz i da Vam otkazni rok već sada teče i do 22.5. bi trebali bit u tom radnom odnosu. I to Vam je zapravo to. Novi godišnji do prestanka radnog odnosa.
  3. Baš ste ga zakomplicirali, jer sve što ste napravili je pogrešno. Kako glasi odobrenje koje ste dobili od poslodavca? Kada ste uručiti taj zahtjev? Koliko bi trebao trajati otkazni rok? Koliko imate dana starog i novog godišnjeg?
  4. Vi ste ti koji u tužbi postavljate zahtjev za najamninom, pa samim tim određujete i njenu visinu.
  5. Nema formulara za žalbu. Pristojba na žalbu, a dalje ovisi o tome da li ćete se upuštati u parnicu, ako žalbom ne dokažete svoje navode ili ako ovrhovoditelj ne prizna Vaše navode iz žalbe.
  6. Žalba ide nadležnom Općinskom sudu, a ako uspijete dokazati navode iz žalbe, onda imate osnovu za potraživanje neosnovane naplate.
  7. Tužbom tražiti iseljenje, jer on kao posjednik uživa posjedovnu zaštitu. Također, možete tražiti i plaćanje najamnine od dana podnošenja tužbe do predaje stana u Vaš posjed.
  8. Zašto sada ne koristite razmjerni dio godišnjeg?
  9. Mora postojati isprava temeljem koje je izvršen ovaj upis, a takva isprava nema baš nikakvu pravnu snagu, ako ju je potpisala samo odvjetnica. Prema tome, i dalje Vam nedostaje dio informacija. Također, bitno mijenja na stvari da je majka pokojna.
  10. Ovisi, da li je već ugovorom određena njena visina, tada poslodavac ima podobnu ispravu za ovrhu. Ako nije, onda poslodavac mora sudskim putem dokazati nastalu štetu, a što je dug, neizvjesan i samim tim jako rijedak sudski postupak.
  11. Prestaje mu radni odnos kod prijašnjeg poslodavca, počinje raditi kod novog poslodavca, a na starom poslodavcu je odluka, da li će tražiti naknadu štete.
  12. Razmislite o izvanrednom otkazu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija