Jump to content

Borbena7

Moderator
 • Broj objava

  8774
 • registrirao se

 • Osvojio dana

  179

Borbena7 je zadnji put osvojio dan rujan 6

Borbena7 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Borbena7

 • Rang
  Moderator

Nedavni posjetitelji profila

10077 pregleda profila
 1. Treba pogledati konkretne Opće uvjete odobravanja kredita suvlasnicima stambene zgrade, jer se uglavnom traži da ugovor o kreditu potpisuju banka, ovlašteni predstavnik suvlasnika zgrade i upravitelj nekretninama.
 2. Ne možete podnositi pritužbu ili predstavku na odgovor tj. možete ali oni na to nisu dužni odgovarati.
 3. Nakon ovoga poslodavac bi Vam mogao zbog gospodarskih razloga otkazati postojeći ugovor i istovremeno Vam ponuditi sklapanje novog ugovor sa ovakvom nižom odredbom o plaći. U slučaju da to odbijete potpisati, nastupaju pravne posljedice otkaza postojećeg ugovora o radu (ostaje obveza poslodavca da isplati otpremninu i imate pravo na otkazni rok). A ako bi prihvatili ovu ponudu poslodavca za sklapanje izmijenjenog ugovora, imali bi još uvijek pravo da pred sudom osporavate dopuštenost otkaza ranijeg ugovora o radu.
 4. Ovdje se radi o isplati manje plaće nego po postojećem ugovoru o radu?
 5. Ovo pitam iz razloga što je bitno da se računi plaćaju. Nema računa na ime Vaše supruge, ali ukoliko ona naslijedi majku, tada bi računi mogli glasiti i na njeno ime, a u slučaju neplaćanja istih, slijedi ovrha, koja može između ostalog biti i na nekretnini. Pa pripazite na to.
 6. Pokojna majka nije bila suvlasnik? Tko je naslijedio pokojnu majku?
 7. Na svoju pritužbu trebate dobiti odgovor, jeste li ga dobili?
 8. Odgađa se izvršenje doktorove odluke do donošenja odluke o prigovoru.
 9. Ako kao pacijent ne budete zadovoljni zbog zatvaranja bolovanja, tada se možete isti taj dan ili sutradan javiti povjerenstvu HZZO-a, a koji će ustvrditi opravdanost zatvaranja bolovanja od strane izabranog liječnika.
 10. Ne, ona je vlasnica i svojim vlasništvom raspolaže kako ona želi, pa makar to bilo na način da ne koristi tu nekretninu za stanovanje. Na čije ime dolaze režije?
 11. Pogledajte, imate li osnovu za oslobađanje po čl. 11. Zakona o sudskim pristojbama. A na rješenje o pristojbi plaća se dodatna pristojba u iznosu od 100,00 kuna.
 12. Borbena7

  alimentacija

  Bivša ga nema za što tužiti ukoliko redovno plaća alimentaciju. Povećanje alimentacije sada može tražiti kćer i ima osnove za to. Uplata dodatnih sredstava na račun kćeri ima se smatrati darom i ne može utjecati na odluku suda o odbijanju zahtjeva za povećanje alimentacije ili na zaostatke.
×
×
 • Napravi novi...