Jump to content

Borbena7

Moderator
 • Broj objava

  7852
 • registrirao se

 • Osvojio dana

  170

Borbena7 je zadnji put osvojio dan lipanj 30

Borbena7 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Borbena7

 • Rang
  Moderator

Nedavni posjetitelji profila

 1. Ništa ne možete poduzimati dok oni ne pokušaju ovrhu na odabranom predmetu i sredstvu ovrhe.
 2. Od ovakvih žalbi nemate baš nikakve koristi. Važnije bi bilo da vidite što je odvjetnik poduzeo u postupku, te ako nije ništa, zašto je to tako i imate li potrebe za novim odvjetnikom.
 3. Da. Postupak oduzimanja roditeljske skrbi je drugi, zaseban postupak.
 4. Znači da Županijski sud nije ni odlučivao o žalbi, već je spis vratio dopisom sa kojim ukazuje na nešto što bi prvostupanjski sud trebao napraviti prije slanja spisa po žalbi na Županijski sud (ako ga je uopće potrebno slati). Razloga za povrat može biti mnogo. I postupanje po remisornom dopisu je hitno. Rok je 30 dana.
 5. U tom slučaju auto ne može biti predmet ovrhe, jer prije toga moraju dokazati da ovrha preko novčanih sredstava na Fini i na plaći kod poslodavca nije moguća, a to ne mogu kada Vam plaća nije pod ovrhom.
 6. Koliko dijete ima godina?
 7. Borbena7

  Suvlasnisto

  Ima, sudskim putem razvrgnuti suvlasničku zajednicu.
 8. Javite kad saznate razloge za povrat, te je li vraćeno odlukom ili dopisom? Oznaka Ovr Ob znači ovrha iz obiteljskog prava.
 9. Da li su Vam ova primanja već opterećena nekakvom ovrhom?
 10. Ova radnja se može pobijati od strane vjerovnika. Ovo je posve netočno.
 11. Moguće je da su prijavljeni od prijašnjeg vlasnika ili suvlasnika ukoliko isti postoji.
 12. Za sve što niste podmirili, a Vi se možete pozvati na zastaru. Ova tražbina zastarijeva u roku predviđenom za zastaru povremenih tražbina tj. u roku od 3. godine od dospijeća svake pojedine tražbine. S tim da zastara ne teče između roditelja i djece dok traje roditeljsko pravo, tako da rok zastare od 3 godine teće tek od punoljetnosti djeteta. Ali ste joj uplaćivali manje. Podmirivali ste svoju obvezu dok ste to bili dužni, a ona je studirala dok je na očito na to imala pravo. Gledajte na to kao da je to novac na koji je imala pravo, ali ga nije dobila i sada ga pokušava naplatiti prisilnim putem.
 13. Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje koje štiti od financijskog gubitka u slučaju da je osoba prisiljena otkazati putovanje zbog bolesti itd. Pitanje je, da li je ovdje sklopljen ovakav oblik osiguranja, te ako je, što sve pokriva.
×
×
 • Napravi novi...