Jump to content

Nesretna123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Nesretna123 objavio

  1. Hvala puno na odgovoru. Nadam se da će uzeti u obzir da je prva kazna došla brzo, da do druge NIKAD ne bi došlo jer otad mi je stalno jedno oko na brzinomjeru, a drugo na cesti.
  2. 31 i 34. Doslovno ne mogu vjerovati da sam toliko nabila gas, valjda su te noćne i iscrpljenst učinile svoje. Koliko vidim, zbog druge kazne mi ne gine oduzimanje dozvole. Kolika je vjerojatnost da mi smanje kaznu?
  3. Pozdrav, Molim Vas za pomoć. Prije mj dana stigla mi je kazna za brzu voznju iz lipnja, poslala sam svoje podatke i još uvijek nije stigao prekrasjni nalog. Da stvar bude još gora, ovih dana mi je stigla još jedna čestitka za isti prekršaj, ali iz srpnja. Nisam tip koji jurca i blago rečeno ove dvije kazne su me zaprepastile, a kako sam sama na stanu i radim na drugom kraju grada, auto mi jako treba jer često radim noćne i nemam dobru povezanost. Pola moje plaće ode na stan i režije, a sad sam i regala auto i u teskoj sam financijskoj situaciji i nemam pojma što mogu očekivati. Nakon koliko dode prekrsajni nalog? Kako se zaliti na prvu kaznu, kad mi je stigla i druga u meduvremenu? Od primitka prve kazne se vozim 45 gdjegod, jer se sad bojim svega, a prije ovoga nikad nisam kaznjavana. Obje kazne su iz nocnih sati, vjerojatno kad sam se vracala iz nocne, s tim da za drugu uopce nisam sigurna da sam ja vozila... Sto raditi, kako to poplacati i kako zadrzati vozacku??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija