Jump to content

ivana123456789

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivana123456789 objavio

  1. Pozdrav, pri kraju sam pravnog faksa pa sam razmišljala o vježbeničkom stažu. Gledala sam malo po stranicama Europske Unije programe koje nude za vježbeništvo, ali nisam sigurna kako se to gleda kod nas što se tiče računanja godina stažiranja i priznaju li uopće. Ako netko ima više informacija pa bi ih podijelio bila bih jako zahvalna.
  2. Pozdrav svima! Trebala bi mi malena pomoć, koje su sličnosti i razlike državljanstva i nacionalnosti. Pišem rad za školu, ali nisam uspjela pronaći puno toga.
  3. Pozdrav, imam pitanje vezano za kućanstvo. Naime, trebam ispuniti obrazac za državnu stipendiju i tamo je jasno navedena definicija "Zajedničko kućanstvo je svaka zajednica osoba, bez obzira na srodstvo, koje zajedno stanuju na istoj adresi prebivališta u stambenom prostoru s jedinstvenim režijskim troškovima, zajedno privređuju i troše ostvarene prihode, te zajedno koriste pokretnine i nekretnine za podmirenje osnovnih životnih potreba.", ali problem je u tome što je sestra prijavljena doma na adresi iako živi i radi u drugom gradu. Roditelji govore kako nju ne trebam staviti na listu kućanstva, a ja sam sasvim sigurna da trebam (ako ima prijavljeno boravište kod nas, a nema nigdje boravište, podrazumijeva se kao član kućanstva prema definiciji). Oni čak naime govore da je odjavljena s kućanstva (ali mislim da je to samo što se tiče režija). Molila bih vas za savjet, ne bih htjela dati netočne/neistinite podatke.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija