Jump to content

Zuzu566

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zuzu566 objavio

  1. Presuda, i stvarno mi nije jasno na koji nacin.
  2. Pozdrav! Zanima me vase misljenje. Znaci ovako. Imamo put koji vodi s glave ceste do nase kuce i takoder susjedi koji zive odmah do nas se koriste tim putem, taj put je znaci nas i susjedi se svojom voljom voze po njemu i prijatelji kad dolaze staju na putu po 20 min i duze, bez da nas obavijeste. S tim dok oni stoje nama je onemogucen izlaz iz dvorista. Ali da nastavim dalje a to je da su oni sada dobili sluznost cjelog kompletnog puta znaci skroz do naseg ulaza u kucu na temelju toga da oni po tom istom putu svake godine voze na vrt gnojivo sa trakotrom, sto nije istina voze gnojivo ali u tackama po svojoj parceli. Takoder oni imaju iza kuce dovoljno protora da si sami izgrade put. Ja shvacam da su dobili sluznost puta do svog ulaza u kucu ali mi nikako nije jasno zasto su dobili do naseg ulaza, njihov kraj vrta je do naseg ulaza, ali ne i njihov ulaz u kucu. Molim vas da mi neko objasni o cemu se tu radi. dolje prilazem sliku parcele kako to izgleda
  3. Dakle ovako ukratko. Znaci imam malo djete od 11. Mjeseci i odvratne susjede konstano nas maltretiraju psihicki. Ja sa svojim djetetom ne odlazim u setnje i skoro nikako van na dvoriste jer doticni nas cjelo vrijeme snimaju i prate znaci ak idemo u setnju idu i oni od jednom sa svojim psom ili ako ne tako onda se autom idu provozat da vide kako idemo. Izadem van s djetetom oni vani smiju mi se doslovno u facu i bulje, onda razgovaramo vani oni prisluskjuju i snimaju nase razgovore, policija je obavijestena ali niko nista ne poduzima. Sto poduzeti vise da se stane tome na kraj jer ovo stvarno nije normlano, ne mogu iz kuce a da nisam ispred kamera na svom dvoristu...
  4. Zuzu566

    Prijetnja

    Znaci ovako, susjed mam je prijetio ubojstvom, citiram " svo troje budem vas zaklal" u pitanju sam ja, decko i dijete od 7 mjeseci i policija ga je samo pozvala na razgovor i rekli su nam kao da oni nemaju veze s tim da to sve mora na sud, takoder on je i bivsi policajac i prije je bio kaznjavam zbog nasilja u obitelji, a mene sad znima dali su oni ko policija stvarno iaprqvno postupili ili su ga morali privesti? I da napomenem jos mi smo rekli policiji da se bojimo z svoj zivot i konstano smo zkljucani i na to su nam oni rekli da ne mogu nist tu da moramo cekati sudenje?!?
  5. Dakle ovko, ja izlazim iz svog dvorista i izlazim na sluzni put ciji je vlasnik moja majka i sad izlazi susjeda i snima me kako ja sa autom izlazim van, sad me zanima dal ona to smije uopce raditi na privatnom i bez ikakve dozvole?
  6. Vlasnika kuce ko kuce nema jer kuca ne postoji nigdje.. ima samo te parcele di se nalazi kuca a vlasnik toga je moj bivsi muz. Najamnina se ne placa nikome jer nema najamnine a rezije placamo ja i moj sin a muz bas nista.
  7. Pozdrav! Dakle, zanima me sto uciniti po ovom dolje pitanju. Znaci muz i ja smo rastavljeni ali zivimo u istoj kuci i sve je to funkcioniralo do sad sve dok se njegovoj braci nesto nije okrenulo da mene i mog sina uporno tjeraju van iz kuce, inace oni njega nagovaraju protiv nas i upucuju ga na to da on s djecom (4 ih je) ne smije uoopce razgovarati da su oni niskoristi itd.. rastali smo se inace jos 2007 godine i do danas je kako kazem sve u redu bilo... zanima me sto uciniti po tom pitanju i da jos k tome kuca nije legalizirana niti nista drugo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija