Jump to content

Oblatna98

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još jednom se zahvaljivam na odgovorima, priznat ću prekršaj i molit se za milost sudaca da smanje kaznu 😅. Lp
  2. Hvala na odgovoru, Shvaćam, ali da ja u ovom slučajnu napravim kao što sam rekao, i da se žalim i poreknem prekršaj sa objašnjenjem da nisam ja vozio nego netko treći(i da ja ne znam tko je taj netko treći), kako bi se stvari dalje odvijale ? Oprostite ako idem previše u detalje.
  3. Ispričavam se, još jedno pitanje. Zar se ja ne smatram odgovornom osobom vozila ?
  4. Hvala na odgovoru, Naveden je dodatan vozač ali je nebitan jer ne pokušavam svaliti krivnju na njega. Možete li mi objasniti kako me mogu okriviti ako ja poričem prekršaj i nemože se utvrditi da sam ga ja počinio ? Hvala još jednom.
  5. Pozdrav, Nedavno sam dobio prekršajni nalog za prekoračenje brzine preko 50km/h u naseljenom mjestu, kazna je 10 tisuća i 3 mjeseca vozačke dozvole. Kamera mi je slikala stražnji dio auta i bilo je 4 sata ujutro te je auto koje sam vozio bilo rent a car, tako da je nemoguće utvrdit tko je bio za volanom. Mene zanima mogu li ja poreći krivnju za prekršaj pre brze vožnje sa izjašnjenjem da nisam ja vozio auto te da ne znam tko ga je vozio i taj isti prekršaj priznati. Za takav prekršaj je kazna koliko sam shvatio 5 tisuća i to je to, naravno uz mogućnost plaćanja 2/3 kazne u roku od 8 dana.Nadalje, zanima me hoće li rent a car kuća kasnije snosit ikakve posljedice ili će sud jednostavno poslat meni kaznu za davanje vozila osobi koja nije navedena kao vozač i to je to.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija