Jump to content

buba_mara1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. kako osporavati nešto kad nisam znala ni da postoji??? citiram odvjetnički ured "ovrhu ste zaprimili preporučenom poštom te je ista postala pravomoćna" pa zar to nebi trebalo značiti da je netko to potpisao? Hvala na odgovoru i svjesna sam da bez angažiranja odvjetnika neću ništa postići.
  2. Kako onda dokazati da je netko drugi preuzeo ovrhu i da nikad nije stigla do mene? Ima hrpu nelogičnosti u svemu tome. Od iznosa računa nadalje. tri računa su u igri prvi na 140.81, pa drugi na 5699,96 i treci na 93,63 Nakon te 2008, par godina sam bila nezaposlena i vjerojatno se nisu imali od kuda naplatiti ali sada vec 5 godina unazad radim i zasto se tako dugo čekalo da mi još više narastu kamate???
  3. Jesam. ali tamo sam samo dobila da dugujem tri računa, broj njihov i iznose. Znači ne mogu uopće doći do podataka na šta se to odnosi , da li je to recimo neka oprema ili dug za neku mobilnu tarifu. I hoću znati tko je potpisao primitak te ovrhe 2008. jer ja sigurno nisam. I pismeno sam dobila odgovor od Odvjetničkog drustva i od javnog bilježnika da oni to više ne posjeduju.
  4. Pozdrav svima i molim za pomoć jer sam očajna. Prije tjedan dana blokiran mi je račun i u Fini saznajem da imam ovrhu od strane HT iz 2008.god na nešto više od 17.000,00 kn za koju nikad nisam znala do tog dana i nisam primila nikakvu obavijest o njoj. Ovrha je poslana na naplatu 2008. da bi stajala tako do 2018. kada je privremeno odblokirana i s obzirom da se ja to sve vrijeme nisam javljala jer nisam ni znala da postoji ponovo je vraćena na prisilnu naplatu u Finu. Pošto ja smatram da nikad nisam primila ni potpisala to rješenje kontaktirala sam Ht, javnog biljeznika i odvjetnički ured da mi daju na uvid te dokumente i račune oni tvrde da oni više to ne posjeduju. Ja želim vidjeti tko je potpisao rješenje i za šta su ti računi jer mislim da to uopće nije moje. Kuda krenuti, gdje naći račune za koje me se tereti?????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija