Jump to content

lakiki

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pa uslio sam nezakonito kao i većina.MORH još vodi spor sa bivšim nositeljem stanarskog prava. Najamnina dolazi na moje i na njegovo ime, a ja nisam nikad dobio nikakavo rejšnje za stan. planiram platiti svu zaostalu najamninu samo sam došao do informacija(neslužebenih) da se zaračunavaju ogromne kamate na neplaćene račune o najamnini
  2. Pitao bi gosp. Mrnjavca ili nekog tko zna odogovor na moje pitanje. hrvatski sam branitelj i živim u stanu MORH-a od 1994. Stan još nije sudski rješen, i najamninu nisam plaćao od useljenja do danas. Zanima me kome se mogu obratiti za inofrmaciju o plaćanju najamnine, a i da li je točnoa informacija da se zaračunavaju ogormne kamate?
  3. Pitao bi gosp. Mrnjavca ili nekog tko zna odogovor na moje pitanje. hrvatski sam branitelj i živim u stanu MORH-a od 1994. Stan još nije sudski rješen, i najamninu nisam plaćao od useljenja do danas. Zanima me kome se mogu obratiti za inofrmaciju o plaćanju najamnine, a i da li je točnoa informacija da se zaračunavaju ogormne kamate?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija