Jump to content

MEDENI

Korisnik
  • Broj objava

    55
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je MEDENI objavio

  1. Papiri su bili na reviziji mobms kod g taborskog u telefonskom razgovoru rekli su mi da je predmet prošao reviziju te upučen prije par dana u područni ured hzmo.Na pitanje što i kako sad odgovor dobićete sve na kučnu adresu poštom e sad mene zanima ako je to poslano prije par dana iz Zagreba koliko ču čekati da saznam bilo šta. Koliko im uopće treba da prekucaju bilo kakvo riješenje dali se dugo čeka i kakvu obavijest odnosno riješenje trebam prvo dobiti sav sam na iglama pucam po šavovima.

  2. Nakon gotovo godinu dana kako sam bio na viještačenju za inv.mirovinu u hzmo riješenje se vratilo sa revizije iz mobms prošli tijedan sad me zanima ako netko zna koliko se još čeka bilo kakovo riješenje odnosno koliko vremenski do umirovljenja unaprijed hvala na odgovoru.

  3. Ne se nerviraš i sam sam tako prošao a vijerovatno i ostali prvi puta nastavak liječenja i dalje si na bolovanju te nakon 6 mijeseci imaš opet pravo pokrenuti postupak umirovljenja.da ti puno ne mudrujem najbolje se posavijetuj sa svojim liječnikom opće prakse a, što se dr bolovanja tiće kad dobiješ riješenje od dlp status hrvi dobićeš i to i naravno zaostatke razlike bolovanja.

  4. Kako oni obračunavaju zaostatke mirovine od dana kad si bio na vještačenju u hzmo pa do dana prve mirovine i zanima me dali se dobije samo razlika od bolovanja do mirovine hoću reć bolovanje 2000 kn mirovina koju stoticu gore pa puta kako se piše otprilike devet mjeseci čekanja ispadne oko dvije tisuće baš im jaka lova radio sam kod privatnika prijava na minimalac

  5. Kako oni obračunavaju zaostatke mirovine od dana kad si bio na vještačenju u hzmo pa do dana prve mirovine i zanima me dali se dobije samo razlika od bolovanja do mirovine hoću reć bolovanje 2000 kn mirovina koju stoticu gore pa puta kako se piše otprilike devet mjeseci čekanja ispadne oko dvije tisuće baš im jaka lova radio sam kod privatnika prijava na minimalac

  6. Meni nikako nije jasno na koju foru oni daju postotak vojno civilno što sa čovjekom koji nema nikakove bolesti osim ptsp-a kako mu mogu dati civilni dio kad se čovijek lijeći odnosno ide u mirovinu zbog oboljenja koje je dobio zbog sudjelovanja u domovinskom ratu molim ako netko zna da pojasni hvala.

  7. Iz svih tih poruka u medijima stiće se dojam da oni jednostavno zele da mi prodamo udijele a fond da se gasi kako sam došao do tog zaključka ?Pa evo ovako prvo javno se naplašimo kako se fond poslije prodane polovine gasi mi gotovi prodavaj odmah bojimo se da ne izdimimo kao sa uvoznicom a onda da stvar bude gora i tko proda ima pravo na ostale dionice oću reć hep hž itd pa si onda jadnićki mislimo prodamo ove pa svedno kasnije dobijemo one .Njima ko bog sve mi to lijepo rasprodamo oni kažu propo fond fingiraju pad dionica na tržištu velika potražnja i gotovo riješio se problem branitelja za nekakvu siću.Ovo je samo moje mišljenje mislim da bi bilo fino da nitko neprodaje pa da vidimo onda. Poslije ove strke gotovo je sa pričom o braniteljima više nikom neće bit interesantno ko jamio jamio a ko ne ni nece kakav registar kakovo što strašno pozdrav.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija