Jump to content

MEDENI

Korisnik
  • Broj objava

    55
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je MEDENI objavio

  1. Kompa zašto čovijeku daješ lažne nade pogodnosti nema nikakvih ako sam u krivu daj napiši koje su to sigurno si ih ti iskoristio.Žalosno je to što neki igrači koriste forum za podsmijavanje drugima koji su možda u trenutno teškoj situaciji.
  2. Da ako imaš hrvi drugostupanjsko čin stožerni narednik ako nemaš status hrvi čin desetnika.
  3. Danas zvao mirovinski da pitam u kojoj je fazi spis kaže referent dobiću slijedeći tjedan konačno riješenje dali netko zna kad onda mogu očekivati isplatu prve mirovine i eventualnih zaostataka ?
  4. Dali netko zna profesionalna mirovina omjer 60% civil 40%rat koliki bi bio civilni dio s obzirom da imam samo dvije godine staža a prijavljen na minimalac dali postoji nekakva minimalna suma ?
  5. Zna li netko što ovo znaći kompletiranje spisa a sad se pojavilo rok matične evidencije koliko sam daleko od isplate prve mirovine ?
  6. Imam privremeno status hrvi zvanje policajac(pričuva temeljna policija) dali uvažavaju privremeno ili mora biti trajno riješenje hrvi.Kod prijevoda u vojne činove a prilikom odlaska u invalidsku mirovinu koji me čin pripada ?
  7. Dali mi netko može odgovoriti hv od 09.91-03.96 vojnik, a pričuva mup od 05.96do 07.97 nakon toga rad kod privatnika sad na bolovanju priznat status hrvi 2006 koji me sad čin pripada kod odlaska u invalidsku mirovinu ?
  8. Papiri su bili na reviziji mobms kod g taborskog u telefonskom razgovoru rekli su mi da je predmet prošao reviziju te upučen prije par dana u područni ured hzmo.Na pitanje što i kako sad odgovor dobićete sve na kučnu adresu poštom e sad mene zanima ako je to poslano prije par dana iz Zagreba koliko ču čekati da saznam bilo šta. Koliko im uopće treba da prekucaju bilo kakvo riješenje dali se dugo čeka i kakvu obavijest odnosno riješenje trebam prvo dobiti sav sam na iglama pucam po šavovima.
  9. Koliko si dugo čekao prvo riješenje točnije omijer rat mir profesionalna opća ?
  10. Nakon gotovo godinu dana kako sam bio na viještačenju za inv.mirovinu u hzmo riješenje se vratilo sa revizije iz mobms prošli tijedan sad me zanima ako netko zna koliko se još čeka bilo kakovo riješenje odnosno koliko vremenski do umirovljenja unaprijed hvala na odgovoru.
  11. Ne se nerviraš i sam sam tako prošao a vijerovatno i ostali prvi puta nastavak liječenja i dalje si na bolovanju te nakon 6 mijeseci imaš opet pravo pokrenuti postupak umirovljenja.da ti puno ne mudrujem najbolje se posavijetuj sa svojim liječnikom opće prakse a, što se dr bolovanja tiće kad dobiješ riješenje od dlp status hrvi dobićeš i to i naravno zaostatke razlike bolovanja.
  12. Dali je to broj komisije dr Taborskog
  13. Meni nije jasno ako sam proveo u vojsci pet godina a pred sam kraj rata prešao u policiju peti devedeset i šeste i bio pričuvni cirka nekih mijesec dana tek sad ostvario hrvi koji mi čin pripada kod odlaska u mirovinu u vojci sam bio samo vojnik
  14. Napokon izjednačavanje branitelja po pitanju stambene problematike na području od posebne državne skrbi(darovnice) detaljnije u novom zakonu za ista područja NN:86/08
  15. Niko nista neprića kad će isplata udijela i jos nešto ako sad predam zahtijev za prodaju istih odnosno iskup dali ću morati čekati 60 dana ?
  16. Znači li to da ću dobiti sve mirovine od dana kad sam bio na viještaćenju u hzmo bez obzira što sam dobivao dr bolovanje ?
  17. Kako oni obračunavaju zaostatke mirovine od dana kad si bio na vještačenju u hzmo pa do dana prve mirovine i zanima me dali se dobije samo razlika od bolovanja do mirovine hoću reć bolovanje 2000 kn mirovina koju stoticu gore pa puta kako se piše otprilike devet mjeseci čekanja ispadne oko dvije tisuće baš im jaka lova radio sam kod privatnika prijava na minimalac
  18. Nekužim daj malo pojasni koliko bi to bilo uzimajući u obzir cifre gore spomenute
  19. Kako oni obračunavaju zaostatke mirovine od dana kad si bio na vještačenju u hzmo pa do dana prve mirovine i zanima me dali se dobije samo razlika od bolovanja do mirovine hoću reć bolovanje 2000 kn mirovina koju stoticu gore pa puta kako se piše otprilike devet mjeseci čekanja ispadne oko dvije tisuće baš im jaka lova radio sam kod privatnika prijava na minimalac
  20. Meni ovo nije nikako jasno što to uopće znači privremeno do 31.12 zar postoje i takove mirovine i što će biti poslije tog datuma zar ti prestaje pravo na mirovinu dali onda moraš ponovo na povjerenstvo hzmo ?
  21. Meni nikako nije jasno na koju foru oni daju postotak vojno civilno što sa čovjekom koji nema nikakove bolesti osim ptsp-a kako mu mogu dati civilni dio kad se čovijek lijeći odnosno ide u mirovinu zbog oboljenja koje je dobio zbog sudjelovanja u domovinskom ratu molim ako netko zna da pojasni hvala.
  22. Ne mogu vjerovati da je objavljen popis branitelja koji su dobili spomenicu daj bogati napiši gdje je točno to objavljeno nn koji broj ?
  23. Iz svih tih poruka u medijima stiće se dojam da oni jednostavno zele da mi prodamo udijele a fond da se gasi kako sam došao do tog zaključka ?Pa evo ovako prvo javno se naplašimo kako se fond poslije prodane polovine gasi mi gotovi prodavaj odmah bojimo se da ne izdimimo kao sa uvoznicom a onda da stvar bude gora i tko proda ima pravo na ostale dionice oću reć hep hž itd pa si onda jadnićki mislimo prodamo ove pa svedno kasnije dobijemo one .Njima ko bog sve mi to lijepo rasprodamo oni kažu propo fond fingiraju pad dionica na tržištu velika potražnja i gotovo riješio se problem branitelja za nekakvu siću.Ovo je samo moje mišljenje mislim da bi bilo fino da nitko neprodaje pa da vidimo onda. Poslije ove strke gotovo je sa pričom o braniteljima više nikom neće bit interesantno ko jamio jamio a ko ne ni nece kakav registar kakovo što strašno pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija