Jump to content

Vriskica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, pokušat ću što jednostavnije objasniti problem. Dakle, žena je prije 3 mjeseca kupila kućicu na kredit na 30 godina. Nekretnina glasi na nju kao i kredit. Nedavno je saznala da je njezin suprug prije nekih desetak godina (tada je bio u braku s prvom ženom) ostao dužan jednoj banci manji iznos ali uslijed višegodišnjih kamata to je naraslo na priličnu svotu. Išao je ovršni prijedlog na pokretnine od 28.08.2003. Budući da on nije zaposlen pa mu ne mogu sjesti na plaću ona se sada boji da će joj banka ovršiti nekretninu Da li se to može dogoditi i šta se može poduzeti da bi se to spriječilo. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  2. Još jednom puno hvala za iscrpni odgovor!
  3. Sorry što gnjavim... pa zar nije radna knjižica kod poslodavca... , što se zbiva s nastupom dana do kojeg traje radni odnos. Da li će joj poslodavac s tim datumom zaključiti radni odnos, tj. da li će joj ići odjava s mirovinskog i zdravstvenog... i ako ju pozovu da dođe po radnu knjižicu da to ne učini ili... Ne bi htjela učiniti neku pogrešku zbog neznanja pa da izgubi pravo na naknadu. Tnx.
  4. Evo da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. Naime sestrična ima isti problem, u radnom odnosu je na određeno vrijeme i baš joj se poklopilo da će joj Ugovor isteći tri dana poslije početka korištenja porodiljnog. Zanima nas da li se s danom isteka Ugovora mora ići javiti na Zavod za zapošljavanje bez obzira što će već biti na porodiljnom? I što s naknadom, da li će primati naknadu kao zaposlena ili nezaposlena? Puno hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija