Jump to content

furio

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ima li netko tko ide 20.03. na ispit da podjelimo saznanja. Ako netko ima pitanja okvirno iz gradjevinske i zaštite na radu molim da se javi. Hvala.
  2. Nisam bio na pripremnom seminaru, da li je možda netko bio? Ako je, ima li nekih stvari na koje treba posebno obratiti pozornost, ne mislim pri tome na zakon o gradnji (koliko čujem tu je sve bitno) nego na ostalo, zaštita od požara, zaštita na radu, tehnička regulativa, instalacije! Hvala! Inače na stranici ministarstva su izvjesli popis pristupnika za 20.03.2008. Da li mislite da ćemo možda dobiti neku službenu obavijest da ce se ispit odgoditi tjedan dana ili slično?
  3. Sutra cu Vam javiti točan datum primitka poziva, obavjest o tome mi je na poslu. Ovirno to vam je bilo sredinom prošlog tjedna. Zahtjev sam podnio sredinom drugog mjeseca. Ako imate vremena i ako ste u fazi učenja možemo ovim putem razmjeniti mišljenja i eventualna saznanja o ispitu. Ako slučajno ja odem na predvidjeni rok a Vas pozovu u 4. mjesecu prenjet cu Vam iskustva sa ispita.
  4. Dobio sam poziv za polaganje 20.03.2008. Inače to je jako bitna informacija, ne bih htio da mi eventualno skrate rok i pozovu me prije, već sad mi se čini da sam u stisci s vremenom. Pokušat ću provjeriti da li je to točno, molim i Vas ako dodjete do nekih novih saznanja da me obavijestite. Inače, da li se i Vi pripremate za neki od ispita u tim terminima?
  5. Hvala na savjetima. Sad sam već duboko ušao u gradivo, posebno zakona o gradnji, malo mi je teško razlučiti bitno od nebitnoga, pomoglo bi mi kad bi se netko javio s nekim okvirnim pitanjima. Hvala!
  6. Pozdrav svima. Polažem stučni ispit iz područja strojarstva, rok mi je 20.3.2008. pa ovim putem molim nekoga sa sličnim iskustvima, pitanjima, prijedlozima, da se javi s nekim dobrim savjetom. Prikupio sam svu literaturu (gradjevinska regulativa, zaštita na radu, zaštita od požara, tehnička regulativa, uže područje struke-instalacije) i počinjem s učenjem. Uz posao koji zahtjeva angažman od nekih desetak sati dnevno uspijem u večernjim satima odvojiti dva-tri sata i tako namjeravam sljedećih mjesec dana. Koliko sam informiran posebnu pažnju bih trebao posvetiti gradjevinskoj regulativi. Molim Vas forumaše sa sličnim iskustvima, poželjno nekim okvirnim pitanjima s ispita da se javite. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija