Jump to content

Biondinna

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma meni se isto čini da je to malo sofisticiraniji nigerijski spam. Istu što si napisao rekao mi je dragi, ali opet htjela sam to čuti opet hvala ti. Ali sama sam kriva. Bila sam brzopleta. Vjeruj mi dala bi 1000 eura bez problema da sam imala ikakve koristi, a ovako mi je teško dati i 10 kuna.
  2. Da, inače se u takvim situacijama, čak i kad je probna faza u pitanju uvijek traži broj kartice, u suprotnom, ako ne traže, možeš očekivati upit kada prođe probni rok da želiš dalje stati na stranici ili ne. Ovo je balkanenterprise, garant.
  3. Poštovani Eksperti, Imam jedan problem, a očito je da najboji savjet mogu dobiti od stručnjaka na legalisu. Priča ide ovako... Bavim se turizmom i ugotiteljstvom kao privatni poduzetnik. Jednog lijepog dana dobila sam na mail poruku sljedećeg sadržaja: Sretan Uskrs zeli Vam turisticka platforma upps Rado cemo Vam posredovati rezervacije za nadolazecu sezonu. Upoznajte nas i prijavite Vase poduzece besplatno pod upps-testirati. Na uppsu cete naci preko 15000 smjestaja u 23 zemalja i na 17 jezika. www.upps.at Pa, naravno, svima nama koji dobar dio rezervacija obavljamo preko interneta svaka promocija dobro dođe. Mislila sam se, zašto ne, vidjeti ćemo kako će funkcionirati. Otišla sam na portal, koji na prvi pogled ne ostavlja neki dojam, ali opet, dammn besplatno je. I sad dolazi do problema, tko još čita terms&conditions, ja sam kliknula ok i prijavila objekt, ne čitajući što je u uvjetima. Nakon mjesec dana stiže mi račun na mail od cca 100 eura da trebam platiti. Ja im odgovaram da se ne želim oglašavati na portalu jer nemam posja ni upita s istog, ali ne, ja se nisam odjavila kroz mjesec dana, koji je navodno bio gratis i sad je gotovo. Dobila sam još par opomena na adresu i na mail, ali novost je da sam dobila pismo od njihove odvjetnice u kojem mi se prijeti pred tužbu i traži od mene 150 eura da platim u roku od tjedan dana. Mene sad zanima da li oni mene mogu u principu krivično goniti s obzirom da ja nisam ništa potpisala, nemaju moj matični broj. Imaju adresu, ime i telefon. Inače, čitala sam na google grupama iskustva s ovim portalom i nisam jedina, ljudi su očajni da na takav način netko manipulira internetom. Unaprijed se zahvaljujem na odgvoru u nadi da će ovo netko pročitati i pokušati odgovoriti
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija