Jump to content

vilson6

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. moze li i meni jedna skripta molim vas vilson6@yahoo.com hvala
  2. ma daj to i mene muci i nitko nema j,,,,, odgovora!!!!!!nepotpuno svima ,,,,,,neznam lud sam....ma obratit cu se nekom doktoru na faksu mozda i oni neznaju....
  3. da li sam ja posteni posjednik!e ja mislim da jesam i ne sumnjam da sam vlasnik iako nisam upisam !!!!evo sto je ostalo od druga tita i ostalih!!!!!problemi kad su silovali vlasnistvo !!!!sada mladi da se bore sa sudovima !!!!!!druze tito kunem ti se dacu casno pionirski tuziti RH sto se knjizila na moje!
  4. kupljen je teren od opcine 1997,....u zk.vlasnistvo je opce narodna imovina ,,,,,2001 prelazi vlasnistvo u RH. jer vise nema opcenarodne imovine!(u toj opcini nema prostornog plana -nemoze se odrediti sto je u gradevnoj zoni da bi postalo vlasnistvo opcine ili sto nije da bi postalo vlasnistvo RH)prodano je nekoliko teren kao gradevinsko ali nije gradevno ,to je sumsko zemljiste!!!!! na temelju tih ugovora dali je moguce knjizenje!!!(neki jesu da znate) ...naknadno postaje to zemljiste gradevinsko ....ostatku vlasnika nije i dalje dozvoljeno knjizenje ,!!!pitanje !!!!dali je opcina smjela prodati te pacele!?dali se RH smio knjiziti jer nije bilo prostornog plana !!!!!????? ja zivim u kuci koja je na tom terenu sagradena tj.koristim ga vec skoro 20.god. i mogu li ja predati PRIJEDLOG ZA POJEDINACNI ISPRAVNI POSTUPAK!!da se ja knjizim (vanknjizni vlasnik jer postoji ovjerovljena isprava i na temelju te isprave je placen i porez) jer nema prostornog plana ,,,,,,kojim ja tvrdim kad nema granice idemo je utvrditi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija