Jump to content

Mela

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala! Odmah danas ide kod odvjetnika
  2. Molim da mi netko pomogne savjetom. Ukratko ću pokušati objasniti situaciju. Moja sestra imala je verbalni obračun sa ujakom, gdje ju je on prvo izvrijeđao, a zatim uhvatio za majcu, našamarao, povukao za kosu i bacio na pod. Bila je kod doktora, ima oteklinu na usni i užasno je uznemirena. S obzirom da je to kap koja je prelila čašu u odnosu sa navedenim ujakom, odlučila ga je tužiti. Ima hitan slučaj, dva svjedoka i policija je s njom obavila razgovor, zanima me što joj je dalje činiti? Pronaći odvjetnika i podnijeti tužbu ili to može sama na Općinskom sudu??? Hvala unaprijed na odgovoru
  3. Od Croatia osiguranja, Filijala Zagreb, dobila sam ponudu nagodbe za isplatu naknade štete od 5000,00 kuna na ime odštete uz odbitak 40 % suodgovornosti, što za isplatu iznosi 3000,00 kuna uz prethodno potpisivanje nagodbe. Naime, navedeno je vezano za moju ozljedu (frakturu nosne kosti bez pomaka)nosa koju sam zaradila udarcem u vrata (senzor) trgovine Konzum, koja su se zaglavila. Možete mi reći da li je iznos realan, s obzirom da nikada nisam imala sličnih iskustava, a od trgovine Konzum nisam tražila konkretan iznos za isplatu već pravičnu naknadu za frakturu nosa. Unaprijed se zahvaljujem!
  4. Mela

    Ponuda nagodbe

    Od Croatia osiguranja, Filijala Zagreb, dobila sam ponudu nagodbe za isplatu naknade štete od 5000,00 kuna na ime odštete uz odbitak 40 % suodgovornosti, što za isplatu iznosi 3000,00 kuna uz prethodno potpisivanje nagodbe. Naime, navedeno je vezano za moju ozljedu (frakturu nosne kosti bez pomaka)nosa koju sam zaradila udarcem u vrata (senzor) trgovine Konzum, koja su se zaglavila. Možete mi reći da li je iznos realan, s obzirom da nikada nisam imala sličnih iskustava, a od trgovine Konzum nisam tražila konkretan iznos za isplatu već pravičnu naknadu za frakturu nosa. Unaprijed se zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija