Jump to content

sanja4444

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. predala sam original strane sudske presude, hoće li mi taj original vratiti budući da je jako bitan?
  2. možda glupo pitanje, ali... po 10. put objašnjavam - u vodnikovoj predan zahtjev za priznavanje rastave braka u austriji, sve je pravomoćno, bez žalbe itd. da bih skratila onaj proces slanja rješenja u austriju, mislila sam da obje strane angažiraju odvjetnika u zg, daju mu punomoć da može primati riješenja kako bi sve bilo što brže gotovo. pa me zanima sad da li mogu imati istog odvjetnika? hvala
  3. dakle, da li mi netko može reći kako bi otprilike trebla izgledat požurnica i što da u njoj napišem, i, naravnoi, hoće li to uopće uzeti u obzir ili je to samo tako bezveze (planiram ju slati svaki dan jer mi je užasno hitno).
  4. dakle, imam veliki problem. rastava je sporazumna u inozemstvu. sad mi u hr treba izvadak iz matične knjige rođenih u svrhu vjenčanja. za to trebam otić u vodnikovu 14 i tražit nekakvo priznanje te rastave. prethodno sam otišla kod sudskog tumača i prevela tekst. sad, ja izvadak iz matične trebam najkasnije do 26.3. dakle mjesec dana, jel mi možwe netko molim vas objasniti taj postupak priznavanja rastave u Hr i koliko to traje, jer sam čula da se kao primjerak šalje drugoj osobi u inozemstvo pa se čeka dal će se ona žaliti. dakle, kako to sve skupa ubrzati, da bude gotovo za nekih 20-ak dana?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija