Jump to content

zabrinuta2

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani ! Ni jedno dijete na ovom svijetu nije zaslužilo takav tretman a ponajmanje ono koje je spriječavalo tuču. Znate i prije nego ste mi savijetovali da porazgovaram sa svojim djetetom ja sam to i učinila,a danas sam bila i kod ravnatelja škole te koji je također šokiran ponašanjem dotične roditeljice . Znači treba čekati da se prijetnje obistine i da oni našu dijecu sačekuju svaki dan prije nastave i viču na njih i šamaraju,protresaju i čupaju za uši pa da i mi pođemo njihovim stopama pa te njihovu kćer poslužimo istim tretmanom.
  2. Danas mi je dijete(8g.) došlo kući i reklo da je njega i još drugo dvoje dijece majka jedne djevojčice iz razreda povukla za uho i drugu djevojčicu ispljuskala i stresla te im se prijeti da će tako sada svako jutro ih sačekivat i maltertirat. Što osim razgovora u školi mi možemo poduzeti da se to više ne ponovi ?
  3. Interesira me što će biti s mojim bratom sada se nalazi u istražnom zatvoru i to za pokušaj drske pljačke ako sam dobro razumjela starce. osoba koju je napao je djevojka stara 17g. Povukao ju je za kosu i ona je pala (srećom nikakvih većih povreda nije zadobila ). Ne pokušavam opravdat njegov postupak žao mi cure sve što dobije to je i zaslužio ali starci vele da je dobio čl.128 i još neki stavak a to nosi od 3-12 g.Pa mi se ovo potonje čini jako puno. Stvar je da je djelo počinjeno u alkoholiziranom stanju i revoltu a njega su našli tek sutra dan (on pojma nema koga je napao i kako ta cura izgleda).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija