Jump to content

TinaS34

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ajme to i mene zanima, nemam druge opcije osim te jer moja šefica izbjegava pismene tragove, kao i viđanja uživo baš iz tog razloga. Jedino što preostaje je snimanje dernjave na telefon, a nisam sigurna koliko je to legalno.
  2. Valjda nema drugog nego maknuti se iz toksične okoline. Znam da nema pravo dizati s bolovanja, ali onda te dočeka teror kad se vratiš na posao. Moja šefica je pravi primjer mobing šefa, koji sve radi usmenom predajom da joj se ne može dokazati. Heh.
  3. Pozdrav. Situacija je sljedeća. Primila sam poziv od nadređene dok sam na bolovanju (prehlada praćena temperaturom, kašljem...) kako bi me upitala imam li Covid. Po mom negativnom odgovoru, nadređena mi je imperativom spomenula da dođem raditi u ponedjeljak. Da stvar bude bolja, prošli put me "digla" s godišnjeg na koji me doslovno potjerala, a sada, kada je kolegica na godišnjem, nju ne želi ni zvati jer je ona inatljiva, kako šefica kaže. Što učiniti kada se dogode ovakve situacije? Mene i još jednu kolegicu iskorištava i gazi na sve načine, dok su ostale tri zaštićene kao kulturna baština. Kako stati nepravdi na kraj? S time da nas dvije uvijek radimo više nego ostale, koliko god nekome nevjerojatno zvučalo. Hvala i LP
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija