Jump to content

ema77

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zar je moguće da je ovu stranicu vidjelo preko četiristo ljudi, a nitko ne zna nekoga tko je u sličnim problemima?! Eto zanimljivo, ali ja se ipak još uvijek nadam da će se netko javiti, pa da probamo pomoći mom prijatelju.
  2. I ja mislim da psorijazu ne priznaju, ali on ne odustaje kad je čuo da su nekim ljudima priznavali. Htjela bih nekako doći do nečijeg imena, jer bih prijetelju stvarno htjela pomoći! Njega najviše zanima da li je netko u sličnoj situaciji, pa da se kontaktiraju.
  3. Problem je u tome što taj poznanik ima pouzdane informacije da su branitelji dobivali status za psorijazu, ali nikako ne može doći do bilo čijeg imena. Njmu je priznat PTSP, ali psorijaza ne, koja je u jako lošem stanju, i samo se širi, a ispada da nikom nije stalo! I znajući da je nekome priznata, a njemu ne, lud je i ne zna što bi!
  4. Zanima me da li u Hrvatskoj postoje branitelji kojima je priznat status HRVI na osnovi psorijaze? Moj poznanik ima privremeni status na osnovi PTSP-a, ali mu nikako ne žele dati na osnovi psorijaze i artritisa, iako bi se to trebalo uzeti u obzir bar kao pogoršanje bolesti uslijed rata. Ako postoje branitelji sa ovakvim problemom, voljela bih da mi se jave na mail. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija