Jump to content

pipika

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sin ima puno zdravstvenih problema o kojima nisam pisala a posljedica su ovoga. Oslbljen imunitet, Probava i sl o čemu imam gomilu nalaza specijalista. Nisam radila jer ne smije ići u vrtić. Ima li to nekakve veze? U svakom slučaju puno hvala i sutra idem u centar. Nadam se da ne postoji mogučnost da zatraži djecu zbog mog materijalnog i stambenog statusa jer ni on nema ništa osim velike plaće i dva skupa auta.
  2. Tako se osječam a morala sam staviti neki naslov posta. sutr več moram nešta napraviti i šta mislite gdje prvo da krenem? Što se tiče uzdržavanja on ima 10 000 kn. plaću ali i terenski dodatak 5000 kn. koji dobija na ruke . Kako stojimo s tim. Maloprije sam mu rekla da ču tražiti alimentaciju pa je rekao kako če dati otkaz i raditi na crno. Šta u tom slučaju. Spreman je na sve. Da li igra ulogu što je obadvoje djece bolesno? Kčerka koja je starija ima poremečaj pozornosti i hiperaktivnost a sin povečane krajnike zbog kojih je jednom mjesečno u bolnici a nemoguće mu ih je izvaditi jer mu krvna slika i tjelesna težina ne dozvoljavaju. To je jedan od razloga zašto ja ne radim.
  3. Živim u izvanbračnoj zajednici već 6,5 god. Imam dvoje jece & i 3god.Svo vrijeme sam se brinula o djeci jer je suprug zarađivao dovoljno i tako smo se dogoverili. Nedavno je prodao kuću i potrošio veliki dio novca na automobile i sl. Sada živimo u iznajmljenom stanu. on je odlučio da se trebamo raziči .Neznam kamo? Oduzeo mi je kartice na koje sam imala punomoč. Koj asu moja prava i koliko to vremenski traje? Ima li neko brzo rješenje i kome da se obratim jer ne mogu naći ni posao preko noći a rebam negdje živjeti i do prve plaće.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija