Jump to content

dada77

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dada77 objavio

  1. Otac mi je otišao u starosnu mirovinu u lipnju ove godine. Dobio je od firme simboličnu otpremninu. Međutim ta ista firma je od prošlog mjeseca počela dijeliti znatno veće otpremnine, također kolegama koji su otišli u starosnu mirovinu. Zanima me da li postoji mogućnost žalbe, da i on dobije veći iznos otpremnine?
  2. Pa posjed jest nepošten ako znaš da postoji vlasnik?!
  3. Za dosjelost, posjed mora biti pošten, dakle, osoba koja traži dosjelost " ne zna" tko je vlasnik te parcele. Stoga, ako je sin znao da je vlasnik njegov otac, nema temelja za traženje dosjelosti
  4. dada77

    need help

    Pošto nema stručnih odgovora, može jedan amaterski komentar? Što se tiče duple kapare, ako možete to zemljište tako dobro naplatiti, pa preživjet ćete tu duplu kaparu... Tako ste potpisali. A što se tiče agenta, jeste li potpisali da se oni mogu naplatiti i u slučaju da dođe samo do predugovora?
  5. Moj je stric umro 1999. god bez oporuke, a njegov brat (moj otac) nije imao pravo na nasljeđivanje. To mi je čudno. Sve je naslijedila stričeva supruga
  6. Dakle vas zapravo brine da vaša strina ne ostavi sve svojoj nećakinji? Nažalost na to ima pravo.
  7. Plati dug kako znaš i umiješ, neće oni na tebe zaboravit...
  8. Imam jedno laičko pitanjce... Zar nećak uopće ima pravo nasljeđivanja pokraj supruge ? Zar to nisu različiti nasljedni redovi?
  9. Da li u ugovoru piše koji je otkazni rok?
  10. Laički, rekla bih da nema nikakve solucije.
  11. ...kako su definirali to sve skupa ! A postoji li naknada za posjedovanje klima uređaja i sl? Kako može naknada za posjedovanje prijamnika biti veća od vrijednosti samog uređaja?
  12. Hvala na odgovorima, valjda će nešto uspjeti.
  13. Nakoji način mogu dokazati da je osoba imala negdje prebivalište prije 1967? Naime u terminalu mupa nema prije 67. podataka, a u pu u sisku gdje je ta osoba živjela prije 1967. nema takvih podataka u arhivi? Dakle, na koji bi se drugi način to moglo dokazati? ( i ne možemo naći nikakve prastare dokumente gdje bi pisalo to prebivalište).
  14. Može li osoba primati mirovinu i imati d.. istovremeno?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija