Jump to content

zlikovac

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da zahtjev sam predao krajem 12.2005 god.
  2. Hvala lijepa na brzoj podršci ali još nisam naspomenuo da sam i za vrijeme jedne vlasti sa posla poslan na ulicu da se odmorim pošto sam bio dragovoljac pa sam po njima i pripadnik jedne stranke ali ponovno sam vraćen na posao ali su mi oduzeli sve što sam radom postigao te su mi dali ono najmanje a sa time ću ii u mirovinu..
  3. Da malo pojasnim .Zahvaljujem svim braniteljima koji razumiju da nisam sve objasnio ,ja sam branitelj od 3 mjeseca od 91. god.i zadobio sam povredu kralježnice nisam želio ništa pokretati ali me potaknulo to što među invalidima ima i branitelja iz Minken bojne pa će dobiti preko 5 tis. kuna mirovine a ja i mnodi drugi 2,5 tis. kuna. O vremenu riješavanja na DLP sam došao na taj naćin da sam zvao u Ministarstvo pa su mi o vremenu riješavanja predmeta a predmet je poslan u 10 mjeseci 2006. god. Hvala lijepo.
  4. pozdrav svim braniteljima ,dobio sam od prvostupanjske 20% na kićnu za dva tjedna će biti i rješena drugostupanjska ,što mi je raditi ako dobijem odbijenicu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija