Jump to content

Dzoni789

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja sam bio prije 15 dana na razgovoru, isto u BL predao po novom zakonu. Pisao sam o razgovoru iznad. Nista strasno ugl. Sta Vas pitaju, odgovorite i tjt. I budite u zakazano vrijeme.
  2. Aha, sad ne znam da li se uopste nadati, iako mi je sluzbenica rekla da imam pravo po novom zakonu. Hvala u svakom slucaju.
  3. Pozdrav svima, juce sam bio na tom nekom ispitivanju u HR. Sluzbenica mi rekla da ce mi sigurno odobriti drzavljanstvo. Da li neko zna koliko se ceka na sledeci korak od tog razgovora. Hvala 🙂
  4. Postovana, molio bih Vas za pomoc 🙂 Dobio sam poziv za informativni razgovor u Virovitici, pa me zanima od cega se sastoji taj razgovor (sta pitaju, tema razgovora) i da li ste nosili neke dokumente, jer mi u pozivu nisu navedeni dokumenti. Hvala 😊
  5. Pozdrav. Molim za pomoć. Predao sam zahtijev za utvrđivanje hr državljanstva 18.07.2021. na osnovu majke u konzulatu u BL. (HR drzavljanka trenutno i u trenutku moga rodjenja). Prije pet dana sam dobio obavjest da se odredjeno vrijeme moram pojaviti u policijskoj stanici u Virovitici da bih dao iskaz o releventnim cinjenicama, na osnovu kojeg ce biti donesena konacna odluka. Nije navedeno da ponesem bilo sta od svojih ili maminih dokumenta. Zanima me od cega se sastoji taj iskaz. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija