Jump to content

aligator2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je aligator2 objavio

  1. prije 17 minuta, Miran89 je napisao:

    Ovaj dio koji se uplaćuje na zaštićeni račun to je iznos prema zakonu koji vam ne mogu ovršiti i od toga ćete živjeti. Zato se uplaćuje na poseban račun.

    ok to mi je jasno, tako sam do sada, ali tu u papiru piše da se ovo mora uplaćivati posebno mimo zaštićenog, pa i gospođa gore je to potvrdila, ili ja nisam nesto skuzio dobro?

    Ok evo konkretno primjer moj prijava mi je 5.500kn + 360kn prijevoz (na zaštićenom mi ostane cca 4100kn svaki mjesec) i kak će sad bit poslje ovih gluposti to me zanima? 

  2. prije 3 minuta, Borbena7 je napisao:

    Da, očito da ne razumijete. Nije ovo dug poslodavca već je u pitanju Vaš dug. Dužnik za dug odgovara sa svojom imovinom, a ovdje je to plaća koju trebate dobiti, ali nećete, jer će je poslodavca raspodijeliti sukladno Ovršnom zakonu i pristupiti namirenju duga.

    Nema ovdje nikakve osnove za otkaz.

    ja znam da nema osnove za otkaz ali objasnite vi to privatniku koji me već nakon prve gledo čudno a sad kad vidi ovu od 9000...

    znači može se tipa dio na zaštićeni i ostatak plaće uplatiti za ovo, pa jel postoji neki zakon da meni ostane bar dio plaće jel ovak mi neće kune ostati od čega da živim, stvarno mi nije jasno

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija