Jump to content

HOS

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je HOS objavio

  1. Ne uzdaj se puno u PTSP, nama iz HVO-a u RH priznaju samo ranjavanje i zatočeništvo,ako imaš ranjavanje, bolje ti je da PTSP ni ne prilažeš, to ti je moj savjet. Ja sam dobio 30/70 opću ali samo na ranjavanje, a ovo su mi odbili,žalba isto odbijena.Ja se tu liječim i živim od 1995,psihijatri, ortopedi, toplice itd, sve nalaze imam iz RH. Ako nisi ranjen , probaj sa PTSP ali čisto sumnjam da će ti to išta pomoći jer, kažem ne priznaju.

  2. Ne mogu više ova prepucavanja samo čitati, pa sam se morao registrirati.Bio sam sa HVO-om na bojišnici jedno vrijeme, i kad sam vidio s čime se bore , bez hrane i u kojim okolnostima, a borili su se isto tako za Hrvatsku kao i mi ,stvarno nije u redu da ih ovako blatite.Da ste bili dolje, ne bi tako, dečki su OK, oni koji su došli živjeti u Hrvatsku, barem koje ja poznajem, imaju kuće sravnjene sa zemljom i ne žele ih opet dolje graditi.

    Upoznaj, saznaj istinite detalje, pa onda komentiraj.

    Ako imaju po zakonu pravo, neka ga ostvare , i mi smo ili ćemo uskoro.Nije na nama da im krojimo zakone ili da ih tjeramo iz RH.

    Čemu takva histerija?

     

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija