Jump to content

HOS

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je HOS objavio

  1. Ne uzdaj se puno u PTSP, nama iz HVO-a u RH priznaju samo ranjavanje i zatočeništvo,ako imaš ranjavanje, bolje ti je da PTSP ni ne prilažeš, to ti je moj savjet. Ja sam dobio 30/70 opću ali samo na ranjavanje, a ovo su mi odbili,žalba isto odbijena.Ja se tu liječim i živim od 1995,psihijatri, ortopedi, toplice itd, sve nalaze imam iz RH. Ako nisi ranjen , probaj sa PTSP ali čisto sumnjam da će ti to išta pomoći jer, kažem ne priznaju.
  2. I ja mislim da nije jer se tu dvije stvari ne slažu, napisao je da je iz srednje Bosne, a Kupres nije srednja Bosna, i ono Bošnjak Hrvat, to su dvije različite nacionalnosti, Bošnjaci su Muslimani .
  3. Ma nisam, deltacro,samo ćemo i mi ispasti ....da ne kažem što.Pustite ih .
  4. da,ali tražio je savjet a ne ovo što mi radimo.
  5. Čitao sam sve od početka, i mi smo se ubacili u temu o hvo-u, koliko sam shvatio, Hulk je tražio pripadnike hvo-a, koji imaju iste probleme,pa ne trebamo njih napadati, nego one koji su taj zakon izglasali.
  6. Jesam, nisam bio zadovoljan, ali kad vidim kako su drugi prošli, pa i vi koji ste ranjeni, dobro je. I ja sam ranjen, ali znam dvojicu iz HVO-a, koji žive blizu mene a dobili su sramotno rješenje. Pozdrav svim dečkima HVO-a 3. gardijske-Jastrebovi.
  7. Ne mogu više ova prepucavanja samo čitati, pa sam se morao registrirati.Bio sam sa HVO-om na bojišnici jedno vrijeme, i kad sam vidio s čime se bore , bez hrane i u kojim okolnostima, a borili su se isto tako za Hrvatsku kao i mi ,stvarno nije u redu da ih ovako blatite.Da ste bili dolje, ne bi tako, dečki su OK, oni koji su došli živjeti u Hrvatsku, barem koje ja poznajem, imaju kuće sravnjene sa zemljom i ne žele ih opet dolje graditi. Upoznaj, saznaj istinite detalje, pa onda komentiraj. Ako imaju po zakonu pravo, neka ga ostvare , i mi smo ili ćemo uskoro.Nije na nama da im krojimo zakone ili da ih tjeramo iz RH. Čemu takva histerija?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija