Jump to content

ossijek

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne razumijem o čemu ti govoriš. Europa nas proziva zbog korupcije u pravosuđu. Nisam upoznat da je neki odvjetnik ili sudac prozvan zbog svog rada. Ako kod nas sudac "rukovanje" sa anusom smatra normalnim,onda nemamo o čemu više pričati. Da li on,i slični odgovaraju zbog svoje bizarne presude?
  2. U parničnom sam postupku. Odvjetnik kojeg sam uzeo "vuče me za nos". Određen je datum za ročište (na kojem nisam bio) i nakon koga mi je odvjetnik stalno (u tel. razogovoru) govorio da čeka presudu i da će on mene zvati. Nakon pola godine,iste priče,odlazim do njega i tražim sve zapisnike i tada otkrivam da su bila još 4 ročišta (?). Inače,njegovo ponašanje je vrlo čudno od prvog dana,ali sam mislio da je to njegov stil. Da li i suprotna strana može njega "unajmiti" za "sporednog" odvjetnika,jer sam čuo za takve slučajeve. Ako da,može li se to otkriti? Da li da mu otkažem punomoć?
  3. Izgubila sam na prvostupanjskom sudu i podnijet ću žalbu, dali, kao tužitelj ponovno dajem iskaz u žalbenom postupku, te dali će se pozivati stari i eventualno novi svjedoci?
  4. Nakon 15 god. rada prešao sam u drugu firmu i potpisao ugovor (s probnim rokom 6 mjeseci) na neodređeno vrijeme za radno mjesto s VSS spremom koju posjedujem. Nakon godinu dana direktor mi daje otkaz,jer oni nisu razumjeli (?) što sam trebao raditi.Nakon što sam uveo reda i poboljšao dosta stvari u poslovanju firme sada mi se dava otkaz (njhov odgovor je da trebaju radnika za fizičke poslove pa je došlo do nesporazuma vezano za zapošljavanje mene) i da potpišem sporazumni otkaz. Žena ne radi,imam troje djece. Što da radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija