Jump to content

Ajna

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani, vec 4 godine radim za stranu firmu u kojoj mi poslodavac od samog pocetka uredno placa sve doprinose. Istovremeno sam vlasnica sezonskog obrta (od lipnja-rujna) i ne razumijem zasto u tom slucaju moram placati i sve doprinose za obrt??? Da li ih zaista moram placati, (posto sam cula za zenu koja se izborila da ne placa jer je to zaista apsurdno) i kome da se obratim ako ne moram? Da li u tom slucaju mogu zatraziti povrat duplo uplacenog novca? Hvala unaprijed na odgovoru!
  2. Ma da, čak i da nisam platila, kako to da me netko svih ovih godina nije obavijestio niti išta tražio već me sad doslovno ucjenjuju??? Dakle, u ponedjeljak ću sve znati jer moram tražiti od Veleučilišta potvrdu da sam sve platila. Nadam se da će mi ju dati bez problema, no što ako.... u svakom slučaju, HVALA!
  3. Poštovani, Prije nekoliko godina upisala sam se na Veleučilište, da bi se nakon godinu dana ispisala (2001.) i prebacila na Sveučilišni fakultet. Uvjet za dobivanje osobnih dokumenata i upis na Sveučilišni studij bio je kompletno podmireni dug Veleučilištu. Uredno sam sve platila (uključujući i ispisninu od 1200kn) i nastavila školovanje pri Sveučilištu, no upravo su me nazvali iz referade fakulteta i rekli mi da moram podmiriti dug ispisnine prema Veleučilištu!!!! da bih uopće mogla dobiti svoju diplomu! Pošto nakon toliko godina (od 2001.) ne mogu pronaći uplatnicu, niti imam bilo kakvu potvrdu, ne znam što da radim, uostalom kako je to moguće kad je uvjet za nastavak školovanja bilo podmirenje svih troškova prema Veleučilištu???? Pomišljam da se radi o nekoj internoj muljaži jer u našoj zemlji sve je moguće, pa i to, dakako. Molim nekoga da mi hitno pomogne, da li uopće ima neke pravne osnove da to netko sad potražuje i na takav način i kome da se obratim uopće? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija